Body SDS Taastrup

Bor du i Taastrup og har brug for Body SDS behandling af fysiske eller følelsesmæssige spændinger? 

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har vi alle et eller andet vi bokser med. Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden. Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv. 

Body SDS er en behandling af forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande. Det kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, smerter, stress, angst og forbedre kropsbevidstheden. Behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation og genoptræning efter skader. 

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Bor du i Taastrup har du kort afstand til Body SDS behandlinger hos Wisebody

Bor du i Taastrup, er du bare få minutters kørsel eller gang fra WISEBODY. Jeg har allerede flere klienter, der bor i Taastrup, og de er glade for den korte afstand både når de skal til behandling og hjem igen på gåben, cykel eller bil. Det giver en stor fleksibilitet.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00. Klinikken finder du på Gammel Køge Landevej 737C, Brøndby Strand, som er tæt på bl.a. Vallensbæk havn.

DEL GERNE DETTE INDLÆG