BODY SDS KROPSTERAPI

Anmeldelser

Anmeldelser Body SDS

” Jeg har været virkelig glad for at få behandlinger af Michaela. Jeg har følt mig i trygge og kyndige hænder, og der har været en god balance i tilgangen med koblingen af det fysiske og mentale. Michaela er god til at både lytte til og mærke efter hvor der er behov for et særlig fokus i den enkelte behandling, og jeg er altid gået derfra med en særlig ro og lethed i krop og sind.”

– Pernille Bird, december 2023

” Michaela er en virkelig dygtig og behagelig behandler. En stor anbefaling herfra! ”

– Emilie Vestergaard, december 2023

“Jeg kan give min varmeste anbefaling af Michaela hos Wisebody. Michaela har udvist en utrolig stor og autentisk interesse for mig og mit problem altid med stor respekt for mine grænser og min personlige proces. “

– Marie Kongsbak, November 2023

“Sådan et dejligt sted 🙂 Jeg er gået derfra hver gang med en dejlig ro og glæde i kroppen. I løbet af de måneder jeg havde klippekort, har jeg også personligt udviklet mig meget. Jeg vil helt bestemt vende tilbage til Michaelas professionelle hænder og sind 🙂 “

– Nanna Olsen, September 2023

“Har haft en laaaaang periode med en betændt slimsæk i Venstre skulder. Efter utallige behandlinger med massage, kiropraktor og et par blokader, hvoraf intet har hjulpet, valgte jeg at hoppe i Michaela Hansson’s hænder. Har været voldsomt hæmmet af smerter og har knap kunnet løfte Venstre arm. I dag, efter min 3 behandling, kunne armen endelig komme op over hovedet. Den kulde jeg havde i armen er væk, der er fuld følelse i fingrene igen, og er stort set smertefri. Varmeste anbefalinger herfra. Kender flere der har døjet med betændte slimsække som er gået operationsvejen, er glad for det ikke blev min løsning ❤️ tak Michaela 😘 tak for dig og dine mirakler ❤️🥰”

“🥰Waau – sikken en forskel👍

Jeg brækkede armen 28.12; bruddet er helet, men “noget” har forskubbet sig i håndleddet, så jeg har bøvlet en del med stivhed i både skulder, albue og hånd, og faktisk været meget begrænset i forhold til daglige gøremål.
Efter bare én time på briksen, kan jeg mærke en betydelig forbedring; skulderen er langt mere medgørlig, og jeg kan dreje/rotere hånden ca. 2 cm mere, end da jeg kom. Jeg blev “æltet” godt igennem, og kunne bagefter strække armen næsten helt op mod loftet!
Tusind tak, Michaela – jeg skulle altså være kommet til dig tidligere! Du får top-karakter, og jeg glæder mig til næste gang.🤗”

– Jeanne Hugger 

“Har været igennem et kræftforløb (lymfekræft) på 3 mdr., hvor jeg fik kemo hver 3. uge. Efter 2. kemo var jeg første gang hos Wise body til behandling. Efter 2 behandlinger hos Wisebody kunne jeg mærke at den snurren i fødder og hænder, som man kan få ved kemo var væsentligt ændret. Jeg havde det det i højre fod og hånd, men i hånden forsvandt det helt og i foden mærkes det meget lidt ind imellem. Jeg kan derfor varmt anbefale Wise body ❤️”

– Pernille Eskildsen

“I oktober 2018 fik jeg en diskusprolaps i nakken, som jeg døjede med i lang tid. Det blev heldigvis bedre, men desværre fik jeg tilbagefald i efteråret 2021 – prolapsen begyndte igen at trykke på nervebanerne, så der blev “lukket” ud til min højre arm og det begyndt igen at snurre og prikke ud i armen.

Jeg fik anbefalet at prøve body-sds, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Efter nogle behandlinger hos Michaela, fik hun bugt med prolapsen og den snurren og prikken, der havde været i armen, er nu forsvundet igen. Hun sendte mig også nogle nakkeøvelser, som også havde været gode og let-forståelige.

Så jeg kan kun varmt anbefale Michaela – mange “stjerner” herfra 🙂”

Mange hilsner
Jane

“Fantastisk behandlingsform og behandler!😀 Det er noget jeg kan anbefalede til alle, hvis du har skader, er gravid eller bare vil gøre noget godt for dig selv og dit sind.”

– Celina Loose Hansson

“Kære Micha. Må lige fortælle dig dette: Min venstre arm er næsten uden smerter og har faktisk været det siden lørdag. Så skønt. Tak tak tak. God dag til dig.”

– Christina

“Body SDS har hjulpet mig tilbage til livet i mere end en forstand. Gennem de sidste 4 år har jeg udsat min krop for adskillige chok og traumer, som sidste år kom til udtryk ved at min mobilitet og evne til at bevæge sig blev dårligere og dårligere. Alt gjorde ondt, og til sidst var hele min krop et smertehelvede at leve i. Det var grunden til, at jeg opsøgte Michaela efter at have læst om Body SDS-behandlinger på nettet.

Kunne dette/denne behandlingsform komme mine livssmerter til livs? Kroppen husker alt, og som Michaela så smukt siger ”så er kroppen sjælens spejl”. Efter få behandlinger hos Michaela begynder min krop langsomt at hele op, og selvom der er smerter ved behandlingen, bliver min mobilitet langsomt bedre, og jeg føler, at min krop genfinder/ genvinder sin styrke.

Det er ikke blot fysisk, at jeg mærker forandringer, men også mentalt. Jeg føler mig pludselig mere robust og handlekraftig i forhold til min omverden og min hverdag. Michaela får mig tilbage til den person, jeg var inden mit liv tog alvorlige drejninger for 4 år siden. Jeg er så taknemlig for, at jeg valgte at gå ned ad denne vej, og give Body SDS-behandlingen en chance. Michaela får mig til at føle mig som en ”vinder” – en styrket version af mig selv.”

– Tina

“Super oplevelse hos Micha til behandling af en sportsskade med muskelstramhed, som føltes bedre allerede dagen efter. God behandling som helt klart kan anbefales. Fantastisk resultat.”

– Lukas Petersen

“4. gang hos Micha, og de ømme muskler og skuldre er i kraftig bedring efter års forsømmelse… Det tilsat gode empatiske snakke giver 6 stjerner og en klar anbefaling om at gøre noget godt for dig selv, hos Micha.”

– Michael Skriver Jensen

“Jeg har indtil videre fået 3 behandlinger af dygtige og søde Micha i forbindelse med graviditetsgener. Allerede efter første gang, var mine smerter i lænden markant mindre og min krop mere mobil. Jeg nyder hver behandling og Micha er yderst opmærksom på mig og mine gener. Uden tvivl en kæmpe anbefaling af Micha.”

– Emilie Silldorff

“Har været til behandling hos Micha/Wise Body 6-7 gange siden april. Er midt i 50’erne og har generelt problemer med nakke, lænd og fødder. Micha kommer hele vejen rundt og behandler ikke kun de “udpegede” steder, men går “bagom” og ser kroppen som en helhed. Det er en meget behagelig behandlingsform, og jeg oplever virkningen enten øjeblikkeligt eller senere på dagen – eller dagen efter. Havde for nylig et akut opstået problem med min højre skulder. Jeg lå på briksen og sagde “hov, jeg har for øvrigt den sidste dags tid ikke kunnet løfte min højre arm mere end 90 grader – det gør megaondt i skulderen”. Micha tog fat i problemet – og jeg gik derfra og kunne løfte armen normalt uden smerter og har ikke haft problemer med den siden. Det var en lidt vild oplevelse. Har tidligere været “storforbruger” af kiropraktik, men hælder nu mere til SDS og forsøger at få behandling ca. hver 14 dag, da mit job kræver, at min krop har det godt. Mentalt giver det mig også noget – Micha får mig til at koble fuldstændig af – tiltrængt i en lidt stresset hverdag. Tak for dig, Micha.”

– Aino Pedersen

“Har fået en fantastisk behandling af Micha og var fuldstændig afslappet efter endt behandling. Alle spændinger i kroppen var væk og det er ikke sidste gang jeg har været i hendes hænder. Yderst professionel behandler og ikke mindst fantastisk dygtig til det hun laver. Varmeste anbefaling herfra. Luksuriøs oplevelse.”

– Diana Kirk

“Micha fik bugt mine ømme skuldre , en enkelt behandling og der var kæmpe forskel , kan næsten ikke vente med næste behandling. Fantastisk resultat.”

– Thomas Værum Olesen

“Body SDS behandling: Micha er virkelig dygtig til at komme omkring hele problematikken. Og finder frem til, hvordan forskellige psykiske problemer sætter sig rundt omkring i kroppen. En meget behagelig oplevelse, hvor jeg virkelig blev lyttet til, men hvor der også blev taget fat på ømme steder. Sender min varmeste anbefaling. ”

– Maria Lykke Lundblad

“Jeg blev modtaget i døren af en smilende, hjertelig og imødekommende kvinde, der viste sig at hun i den grad kunne sit kram, så kompetent.
Vi havde først en samtale, hvor jeg følte at jeg mig tryk, der blev spurgt ind til hvad hun kunne hjælpe mig med. Micha havde fortalt at hvis jeg følte noget ubehag, skulle jeg sige stop, og ellers var det en god idé at trække vejret dybt, i processen.

I selve behandlingen, mærkede jeg at Micha havde en god føling med hvad det var hun gjorde, i forhold til de problematikker jeg havde ydret, hun var hele tiden opmærksom på mit hvad hun fornemmede, og i samarbejde med mig, og min vejrtrækning, blev det en rigtig god oplevelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale Micha, og siden jeg har været under hende vinger, har jeg ikke haft ondt i mine hofter siden, hvilket var en af mine issue.”

– Malica Ester

“Micha er min redning” det tænkte jeg efter fem dage i havkajak, hvor jeg havde presset min krop meget.
Efter to dages sejlads sov min højre arm og min iskiasnerve gjorde ondt.
Jeg bookede let og enkelt en tid og fik behandling hurtigt efter.

Micha hjalp min krop med at blive løsnet op, så jeg igen havde fuld kontrol over min arm og ingen smerter havde fra iskiasnerven. @Micha TUSINDE TAK – for at hjælpe min kroppen tilbage i balance. Tænk én behandling var nok. Jeg kommer helt sikkert igen – du kan noget helt særligt. Tak for vi andre har mulighed for at få glæde af det. ”

– Pia Heidi Nielsen

“Jeg følte mig hurtigt tryg ved Micha, og jeg er så imponeret over resultaterne. Jeg har længe døjet med spændinger i nakke og ryg, og har forsøgt mig med mange forskellige massørere forskellige steder i verden, men aldrig har jeg opnået så hurtig lindring efter første behandling, som ved Micha Det er tydeligt, at behandlingen er skræddersyet til mig, og at der bliver lyttet til min krop. Jeg kan varmt anbefale Micha’s behandlinger! Fantastisk resultat. Fantastiske tilbud.”

– Shannon Lois

“Tak for en fantastisk behandling og behageligt selskab. Micha er super dygtig til at skabe balance i kroppen og få åndedrættet på. Kan varmt anbefale en behandling. Kommer gerne igen. Fantastisk resultat. Professionelle massøser.”

– Lone Lundholm

“TAK Micha, du er fantastisk Jeg kan på det varmeste anbefale at gi kroppen en omgang Body SDS; jeg mærker en lethed bagefter – ja svæver næsten på vejen hjem. Prøv det, det føles SÅ godt ” – Jeanne Hugger

“Micha er virkelig professionel. Hun fik virkelig taklet mine problematikker så nu glæder jeg mig til næste gang, hvor vi kan gå mere i dybden. Fantastisk resultat.”

– Søren Heiberg El-Kheloufi

“Intet mindre end fantastisk. Det er meget professionelt, og man føler sig lynhurtigt i gode, og trygge, hænder hos Micha. Luksuriøs oplevelse. Fantastisk resultat.”

– Stina Jørgensen El-Kheloufi

“MEGET skete, og min krop kunne ikke følge med længere. Men det ændrede sig hen af vejen fordi jeg valgte at tage hånd om det .
Huskede mig selv på i alt kaos, med hver smertefuld dag kommer der dage fyldt med skønhed og kærlighed (selvkærlighed)
@michahansson er et omsorgsfuldt og forstående menneske, som brænder for at hjælpe andre. Hun imødekommer dine behov og har altid gode tips eller øvelser i lommen til hjemmebrug.
Tjek WISE BODY profilen ud eller læs nærmere på hjemmesiden”

– Rozerîn Rosa Gültekin

“Efter bare 1 behandling har min venstre arm, som har drillet mig det sidste halve år haft det MEGET bedre. Smerterne er stort set forsvundet og næste behandling er booket”

– Maria Tjørved Olsen

“Body SDS hos Micha Hansson kan kun anbefales.”

– Birgitte Iversen

Udtalelser om vejrtrækning

“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig til Michaela. I mit forløb, hvor jeg har haft 5 x vejrtrækningsseancer, har jeg lært mig selv og min krop at kende på et helt nyt niveau. Behandlingen har givet mig overskud og ro, og jeg lytter nu til, hvad der er vigtigst for mig i min hverdag, for at kunne være den bedste udgave af mig selv som mor, kæreste og individ. Michaela er virkelig dygtig og jeg har haft følelsen af at være i trygge og omsorgsfulde hænder. Fra behandling til næste behandling havde Michaela helt styr på hvad vi talte om sidste og fulgte op hver gang for at skræddersy den bedste behandling til mig. Tusind tak for et fantastisk forløb! Vi ses igen💜“

– Pernille, marts 2023

“Fantastisk at opleve hvad et vejrtrækningsforløb hos Michaela over 5 gange har gjort ved min bevidsthed på min vejrtrækning.
Jeg trækker vejret meget mere bevidst nu på flere niveauer.
Det er rigtig godt både at kunne mærke mig selv mere, samt at den øgede bevidsthed om vejrtrækningen skaber nærvær, trivsel og bedre relationer.“

– Birgitte, februar 2023

“1000 tak for et fantastisk forløb (WISEBODY WEEKEND). Jeg har lavet øvelser hver dag, og min søvn og mave kan absolut mærke forskel. Så tak for dig – glæder mig til at fortsætte rejsen. Det er jo vildt hvad vejrtrækning kan gøre.“

“Jeg har gået til Body SDS Grundtræning hos Michaela i 8 måneder fra september 2021 til maj 2022.

Hver træning bliver afsluttet med en vejrtræningsøvelse, hvilket har skabt en bevidsthed hos mig på vigtigheden af vejrtrækningen.

En bevidsthed jeg i den grad fik glæde af, da jeg var afsted på min første cykeltur på Mallorca i foråret 2022, hvor flere bjerge skulle bestiges på racercykel. Jeg var afsted med en gruppe erfarne bjergryttere, hvoraf flertallet havde prøvet denne cykel-disciplin før. Jeg starter op ad det første bjerg, med den vejrtrækning ”alle” benytter indånding og udånding gennem munden. Hurtigt følte jeg mig forpustet og helt uden energi. Så slog en tanke ned i mig ”vejrtrækningen”, og det skulle vise sig at blive en game changer. Jeg blev den første rytter der nåede toppen alle dagene, og ”alt” jeg gjorde anderledes, var at trække vejret på en anden måde. Nogen vil kalde det ”begynderheld”. Det gør jeg ikke.“

– Pia, maj 2022

“Jeg har i flere år været bekendt med, at vores vejrtrækning er vigtig og at den er god at have fokus på også i travle og hektiske perioder. Har forsøgt at have fokus på vejrtrækningen på min “egen” måde, men havde også lysten til at blive klogere og få teknikker til at få styr på og forbedre min vejrtrækning.

Min begrænsede viden fik virkelig “ben at gå på”, da jeg påbegyndte et 5 ugers vejrtrækningsforløb hos super dygtige Michaela. Første session bød på grundlæggende viden om vejrtrækning, om hvad denne rent fysiologisk gør ved os og vores krop og ikke mindst alle de positive gevinster der er ved at have fokus på en bevist vejrtrækning. Fik også her nogle simple øvelser, som meget nemt kan udføres hjemme og implementeres i hverdagen.

Mærkede hurtigt en forbedring – allerede i den første uge. Jeg begyndte så småt at kunne falde i søvn mens vejrtrækningen foregik gennem næsen, hvilket ikke tidligere var muligt, da jeg havde en følelse af, at jeg enten ikke fik luft nok eller ikke kunne komme af med den.

De efterfølgende sessioner bød på nye spændende og anderledes øvelser, der på hver deres måde rykkede til noget i krop og sind – noget jeg måske ikke havde troet var muligt “blot ved at trække vejret”.

Øvelserne udføres fortsat og er blevet en fast del af min hverdag og kunne ikke forestille mig ikke at skulle have fokus på min vejrtrækning igen.

Kan på det varmeste anbefale at deltage i Michaela’s super spændende og givende en til en vejtrækningsforløb.

Så vil du gøre noget rigtig godt for dig selv, så tøv ikke med at komme afsted.“

– Kenneth, december 2022

Historier fra briksen

Nu kan jeg lukke min BH igen!🙏🏻🙌🏼😲

Da denne klient kom til mig i sidste uge, kunne hun hverken strække armen frem eller tilbage, og hun kunne slet ikke løfte den højere end til mave-niveau, og det med store smerter.
Da hun kom i dag, var det med ordene “Det er vildt hvad der er sket siden jeg var her sidst. Nu kan jeg lukke min BH igen!👌🏼❤️😲

Hun kunne strække armen frem og tilbage, men det kneb fortsat med at få armen op over hovedet…

Det kunne hun efter dagens behandling…💪🏻

I dag havde jeg en klient, som var hos mig for 2. gang.
Da hun kom første gang for 14 dage siden, havde hun over en lang periode været nødt til at gå til kiropraktor ugentligt pga. stærke smerter fra nakken, der strålede ud i armen og ned i hånden. Jeg behandlede naturligvis både nakke, skulder, arm og hånd, men løsnede også brystet og øvre ryg.

Jeg var derfor meget nysgerrig for at høre, hvordan de sidste 14 dage havde været. OG… smerterne havde ikke været der siden hendes første behandling. Altså som i slet ikke. Hendes kommentar var “jeg vil fremover sende alle forbi din briks” og det kan jeg ikke andet end blive så glad og taknemlig for”.

Jeg har en klient, som kom til mig fordi denne i en lang periode havde været nødt til at spise smertestillende hver dag pga. spændinger i nakken, der gik op i hovedet og resulterede i spændingshovedpine. Mellem 3. og 4. behandling gik der en måned, og i den periode havde klienten kun taget smertestillende 2 gange. Det havde været længe siden klienten havde haft det så godt i sin nakke og hoved, og ikke havde været nødt til at spise piller.

I sidste uge havde jeg en klient til Body SDS elev-behandling, som i længere tid ikke havde kunnet sove på højre side pga. smerter i hoften. 3 dage senere ringede hun glad til mig og fortalte, at hun nu sov dejligt, da smerterne var forsvundet – jubii sådan en opringning gør mig virkelig glad

I går havde jeg en fantastisk klient på “briksen”.
Da hun kom, havde hun svært ved at sætte sig, løfte benene og tage skoene af pga. smerter ved lænden.
Under behandlingen oplevede hun, at smerterne aftog helt fysisk, og hun følte sig “lettet” – ikke kun i lænden, men i hele kroppen.

Efter behandlingen satte hun sig uden problemer ned, løftede benene og tog sko på selv.

Kickstarter dagen med det største smil når jeg får sådan besked fra den mest fantastiske skønne kvinde, som var til behandling hos mig i går:

“På vej hjem i toget efter min første men absolut ikke eneste sds behandling hos Micha havde jeg en oplevelse af, at alle i metroen observerede mig og tænkte “Wauw, hvor hun stråler af velvære og indre ro”. Og det var præcis sådan jeg havde det. Sjældent har jeg oplevet stress og hverdagens tanker forsvinde så hurtigt. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, jeg er glad for, at jeg fik booket min næste tid allerede inden jeg gik ud af døren”

“Micha er fantastisk…. fik min 2. behandling igår og det er intet mindre end FANTASTISK…..Min slidte krop siger af tak.”

I mandags kom min mand Lars hjem med hold i ryggen. Han gik meget besværet, og havde begrænset bevægelighed. Sent mandag aften gav jeg ham behandling med særlig fokus på ryggen, og det var som at behandle et bræt. Han var hård som sten på hele ryggen OG ned i benene, hvilket overraskede ham. Et hold i ryggen sidder vel kun i ryggen… eller?

Tirsdag havde han det bedre, og onsdag gik han nærmest ubesværet – kroppen arbejder i dagene efter behandlingen. Jeg gav ham endnu en behandling i dag søndag eftermiddag, da jeg i torsdags lærte at løsne 4 særlige punkter i ryggen, som i høj grand hjælper med at løsner “hele ryg-fladen” – nærmere teknisk forklaring undgår jeg

På billedet ses hans venstre skulder før og efter behandlingen. Den skarpe betragter kan se, at skulderen før behandlingen er spændt og derfor slet ikke i kontakt med briksen. Efter behandlingen er hele skulderen afspændt og derved i kontakt med briksen. Det var ikke kun skulderbæltet behandlingen havde haft en rigtig god effekt på. Ryggen har det fint igen.

“Det summer i hele kroppen”, “jeg føler mig fuldstændig let”, “jeg har aldrig oplevet noget lignende”. Reaktionerne og oplevelserne på en Body SDS elev-behandling er mange OG forskellige fra klient til klient – og fra behandling til behandling.

DAGENS CITAT FRA BRIKSEN:
Midt i en af dagens behandlinger udbryder min klient:

“Wow jeg får en følelse af virkelig at elske mig selv…”

Må sige jeg var tæt på at fælde en tåre eller to! Hvor er det stærkt, at en Body SDS behandling kan fremkalde så mange forskellige følelser, og følelsen af at elske sig selv er vel nok en af de mest fantastiske at komme i kontakt med. TAK

I går lørdag fortalte en af mine klienter, at hun fredag var blevet opfordret til at søge læge af sine kollegaer, fordi hun havde problemer med at trække vejret. Under, og særligt efter, behandlingen var hun ubeskrivelig lettet og glad… for hun kunne trække vejret ubesværet helt ned i MAVEN.

Alt i hendes krop sitrede og hun følte i den grad en lettelse og glæde efter behandlingen.

“Micha er en utrolig tillidsskabende behandler. Jeg følte mig i trygge hænder og mærkede, at hun var meget opmærksom på mig undervejs i behandlingen.

Selve behandlingen var så givende og min krop føltes fri og boblende bagefter. Mit åndedræt havde langt bedre betingelser fordi spændingen omkring mit mellemgulv var løsnet. Som om min krop var sat fri.

Jeg vil varmt anbefale en behandling hos Micha”

I lørdags havde jeg en fantastisk klient på briksen, som efter endt behandling udbrød:

“Jeg føler mig 2 meter høj (det er hun IKKE) og hele min krop er helt fri – sådan havde jeg det også efter sidste behandling. Dagen efter var min krop dog helt anderledes tung, på en behagelig måde, som om den arbejder – hvilket den jo også gør”

Bestil tid til individuelt vejrtrækningsforløb

Et individuelt vejrtrækningsforløb består af 5 gange 60 minutters fokus på vejrtrækning.
Forløbet skræddersyes til dig, din situation og dine behov for bevidsthed ift. vejrtrækning.

Forløbet består af guidede øvelser, som vi laver sammen og som du nemt tager med hjem og kan bruge i din hverdag. Forløbet øger 100% din bevidsthed på din vejrtrækning så du opnår mere ro, overskud og energi i hverdagen.