Body SDS Brøndby

Bor eller arbejder du i Brøndby er hjælpen tæt på, hvis du får brug for Body SDS

Bor eller arbejder du i Brøndby, er du få minutters kørsel i bil, med tog, bus eller på cykel fra WISEBODY, som du finder på Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand, tæt på det legendariske ishus Mandalay.

Jeg har flere klienter, der enten arbejder eller bor i Brøndby, og de er glade for den store fleksibilitet, som den korte afstand giver eks. ved planlægning af, hvilket behandlingstider de har mulighed for at booke, da de har kort vej enten på vej til/ fra arbejde eller til deres private hjem.

Får du brug for en tid akut, har du mulighed for at give mig et ring på tlf. 31 22 02 79, og så er afstanden til klinikken kort uanset hvor i Brøndby du kommer fra.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00. Klinikken er bare 10 min. gang fra Brøndby Strand station, tæt ved Brøndby Strandpark, og der er gratis parkeringspladser langs Gammel Køge Landevej.

Find ledige tider til Body SDS behandling her

Body SDS behandling er meget effektiv ift. behandling af fysiske og/ eller følelsesmæssige spændinger

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har vi alle et eller andet vi bokser med. Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden. Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Body SDS er en behandling af forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande. Det kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, smerter, stress, angst og forbedre kropsbevidstheden. Behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation eller genoptræning efter skader.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Dette er blot en kort introduktion til et snart 80 år gammelt anerkendt behandlingssystem, der er udviklet gennem 3 generationer i Danmark.

Du kan læse mere på siden her

Har du spørgsmål til behandlingen eller til, hvordan du nemmest kommer hertil fra Brøndby, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 22 02 79.

DEL GERNE DETTE INDLÆG