Body SDS Hundige

Bor eller arbejder du i Hundige har du kort afstand til Body SDS behandlinger hos Wisebody i Brøndby Strand.

Bor eller arbejder du i Hundige, er du få minutters kørsel fra WISEBODY enten med bil, tog eller på cykel. WISEBODY finder du på Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand. Det er blot 10 min. gang fra Brøndby Strand station, hvis du kommer med toget fra Hundige, hvilket tager blot 7 min. Der er gratis parkering langs Gammel Køge landevej, og i bil er afstanden fra Hundige station 14 minutter.

Jeg har klienter, der kommer fra Hundige, og de er glade for den korte afstand, som giver stor fleksibilitet bl.a. ved planlægning af, hvilket behandlingstider de har mulighed for at booke, da de har kort vej enten på vej hjem fra arbejde eller til deres private hjem.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00

Skulle du være uheldig og få brug for en akut tid, er kan du være her indenfor kort tid, når du kommer fra Hundige. Giv mig et ring på tlf. 31 22 02 79 så vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at finde en tid til dig.

Body SDS behandling kan hjælpe dig ved fysiske eller følelsesmæssige smerter og/ eller spændinger

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har de fleste et eller andet vi bokser med.

Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden.

Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Body SDS er en behandling af forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande, og behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation eller genoptræning efter skader.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Dette er en kort beskrivelse af Body SDS behandlingen, som gennem snart 80 år har hjulpet tusindevis af klienter. Har du spørgsmål til behandlingen, eller er i tvivl om hvordan du kommer hertil fra Hundige, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 22 02 79 eller kontakt@wisebody.dk.

Du kan læse meget mere om behandlingen, og hvad andre klienter siger på siden her.

DEL GERNE DETTE INDLÆG