fbpx

Udtalelser

Body SDS-behandling på Vestegnen

Udtalelser om Body SDS

“Har haft en laaaaang periode med en betændt slimsæk i Venstre skulder. Efter utallige behandlinger med massage, kiropraktor og et par blokader, hvoraf intet har hjulpet, valgte jeg at hoppe i Michaela Hansson’s hænder. Har været voldsomt hæmmet af smerter og har knap kunnet løfte Venstre arm. I dag, efter min 3 behandling, kunne armen endelig komme op over hovedet. Den kulde jeg havde i armen er væk, der er fuld følelse i fingrene igen, og er stort set smertefri. Varmeste anbefalinger herfra. Kender flere der har døjet med betændte slimsække som er gået operationsvejen, er glad for det ikke blev min løsning ❤️ tak Michaela 😘 tak for dig og dine mirakler ❤️🥰

“🥰Waau – sikken en forskel👍

Jeg brækkede armen 28.12; bruddet er helet, men “noget” har forskubbet sig i håndleddet, så jeg har bøvlet en del med stivhed i både skulder, albue og hånd, og faktisk været meget begrænset i forhold til daglige gøremål.
Efter bare én time på briksen, kan jeg mærke en betydelig forbedring; skulderen er langt mere medgørlig, og jeg kan dreje/rotere hånden ca. 2 cm mere, end da jeg kom. Jeg blev “æltet” godt igennem, og kunne bagefter strække armen næsten helt op mod loftet!
Tusind tak, Michaela – jeg skulle altså være kommet til dig tidligere! Du får top-karakter, og jeg glæder mig til næste gang.🤗” – Jeanne Hugger 

“Har været igennem et kræftforløb (lymfekræft) på 3 mdr., hvor jeg fik kemo hver 3. uge. Efter 2. kemo var jeg første gang hos Wise body til behandling. Efter 2 behandlinger hos Wisebody kunne jeg mærke at den snurren i fødder og hænder, som man kan få ved kemo var væsentligt ændret. Jeg havde det det i højre fod og hånd, men i hånden forsvandt det helt og i foden mærkes det meget lidt ind imellem. Jeg kan derfor varmt anbefale Wise body ❤️” – Pernille Eskildsen

“I oktober 2018 fik jeg en diskusprolaps i nakken, som jeg døjede med i lang tid. Det blev heldigvis bedre, men desværre fik jeg tilbagefald i efteråret 2021 – prolapsen begyndte igen at trykke på nervebanerne, så der blev “lukket” ud til min højre arm og det begyndt igen at snurre og prikke ud i armen.

Jeg fik anbefalet at prøve body-sds, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Efter nogle behandlinger hos Michaela, fik hun bugt med prolapsen og den snurren og prikken, der havde været i armen, er nu forsvundet igen. Hun sendte mig også nogle nakkeøvelser, som også havde været gode og let-forståelige.

Så jeg kan kun varmt anbefale Michaela – mange “stjerner” herfra 🙂

Mange hilsner
Jane”

“Fantastisk behandlingsform og behandler!😀 Det er noget jeg kan anbefalede til alle, hvis du har skader, er gravid eller bare vil gøre noget godt for dig selv og dit sind.” – Celina Loose Hansson

“Kære Micha. Må lige fortælle dig dette: Min venstre arm er næsten uden smerter og har faktisk været det siden lørdag. Så skønt. Tak tak tak. God dag til dig.” – Christina

“Body SDS har hjulpet mig tilbage til livet i mere end en forstand. Gennem de sidste 4 år har jeg udsat min krop for adskillige chok og traumer, som sidste år kom til udtryk ved at min mobilitet og evne til at bevæge sig blev dårligere og dårligere. Alt gjorde ondt, og til sidst var hele min krop et smertehelvede at leve i. Det var grunden til, at jeg opsøgte Michaela efter at have læst om Body SDS-behandlinger på nettet.

Kunne dette/denne behandlingsform komme mine livssmerter til livs? Kroppen husker alt, og som Michaela så smukt siger ”så er kroppen sjælens spejl”. Efter få behandlinger hos Michaela begynder min krop langsomt at hele op, og selvom der er smerter ved behandlingen, bliver min mobilitet langsomt bedre, og jeg føler, at min krop genfinder/ genvinder sin styrke.

Det er ikke blot fysisk, at jeg mærker forandringer, men også mentalt. Jeg føler mig pludselig mere robust og handlekraftig i forhold til min omverden og min hverdag. Michaela får mig tilbage til den person, jeg var inden mit liv tog alvorlige drejninger for 4 år siden. Jeg er så taknemlig for, at jeg valgte at gå ned ad denne vej, og give Body SDS-behandlingen en chance. Michaela får mig til at føle mig som en ”vinder” – en styrket version af mig selv.” – Tina

“Super oplevelse hos Micha til behandling af en sportsskade med muskelstramhed, som føltes bedre allerede dagen efter. God behandling som helt klart kan anbefales. Fantastisk resultat.” – Lukas Petersen

“4. gang hos Micha, og de ømme muskler og skuldre er i kraftig bedring efter års forsømmelse… Det tilsat gode empatiske snakke giver 6 stjerner og en klar anbefaling om at gøre noget godt for dig selv, hos Micha.” – Michael Skriver Jensen

“Jeg har indtil videre fået 3 behandlinger af dygtige og søde Micha i forbindelse med graviditetsgener. Allerede efter første gang, var mine smerter i lænden markant mindre og min krop mere mobil. Jeg nyder hver behandling og Micha er yderst opmærksom på mig og mine gener. Uden tvivl en kæmpe anbefaling af Micha.” – Emilie Silldorff

“Har været til behandling hos Micha/Wise Body 6-7 gange siden april. Er midt i 50’erne og har generelt problemer med nakke, lænd og fødder. Micha kommer hele vejen rundt og behandler ikke kun de “udpegede” steder, men går “bagom” og ser kroppen som en helhed. Det er en meget behagelig behandlingsform, og jeg oplever virkningen enten øjeblikkeligt eller senere på dagen – eller dagen efter. Havde for nylig et akut opstået problem med min højre skulder. Jeg lå på briksen og sagde “hov, jeg har for øvrigt den sidste dags tid ikke kunnet løfte min højre arm mere end 90 grader – det gør megaondt i skulderen”. Micha tog fat i problemet – og jeg gik derfra og kunne løfte armen normalt uden smerter og har ikke haft problemer med den siden. Det var en lidt vild oplevelse. Har tidligere været “storforbruger” af kiropraktik, men hælder nu mere til SDS og forsøger at få behandling ca. hver 14 dag, da mit job kræver, at min krop har det godt. Mentalt giver det mig også noget – Micha får mig til at koble fuldstændig af – tiltrængt i en lidt stresset hverdag. Tak for dig, Micha.” – Aino Pedersen

“Har fået en fantastisk behandling af Micha og var fuldstændig afslappet efter endt behandling. Alle spændinger i kroppen var væk og det er ikke sidste gang jeg har været i hendes hænder. Yderst professionel behandler og ikke mindst fantastisk dygtig til det hun laver. Varmeste anbefaling herfra. Luksuriøs oplevelse.” – Diana Kirk

“Micha fik bugt mine ømme skuldre , en enkelt behandling og der var kæmpe forskel , kan næsten ikke vente med næste behandling. Fantastisk resultat.” – Thomas Værum Olesen

“Body SDS behandling: Micha er virkelig dygtig til at komme omkring hele problematikken. Og finder frem til, hvordan forskellige psykiske problemer sætter sig rundt omkring i kroppen. En meget behagelig oplevelse, hvor jeg virkelig blev lyttet til, men hvor der også blev taget fat på ømme steder. Sender min varmeste anbefaling. ” – Maria Lykke Lundblad

“Micha er min redning” det tænkte jeg efter fem dage i havkajak, hvor jeg havde presset min krop meget.
Efter to dages sejlads sov min højre arm og min iskiasnerve gjorde ondt.
Jeg bookede let og enkelt en tid og fik behandling hurtigt efter.
Micha hjalp min krop med at blive løsnet op, så jeg igen havde fuld kontrol over min arm og ingen smerter havde fra iskiasnerven. @Micha TUSINDE TAK – for at hjælpe min kroppen tilbage i balance. Tænk én behandling var nok. Jeg kommer helt sikkert igen – du kan noget helt særligt. Tak for vi andre har mulighed for at få glæde af det. ” – Pia Heidi Nielsen

“Jeg følte mig hurtigt tryg ved Micha, og jeg er så imponeret over resultaterne. Jeg har længe døjet med spændinger i nakke og ryg, og har forsøgt mig med mange forskellige massørere forskellige steder i verden, men aldrig har jeg opnået så hurtig lindring efter første behandling, som ved Micha Det er tydeligt, at behandlingen er skræddersyet til mig, og at der bliver lyttet til min krop. Jeg kan varmt anbefale Micha’s behandlinger! Fantastisk resultat. Fantastiske tilbud.” – Shannon Lois

“Tak for en fantastisk behandling og behageligt selskab. Micha er super dygtig til at skabe balance i kroppen og få åndedrættet på. Kan varmt anbefale en behandling. Kommer gerne igen. Fantastisk resultat. Professionelle massøser.” – Lone Lundholm

“TAK Micha, du er fantastisk Jeg kan på det varmeste anbefale at gi kroppen en omgang Body SDS; jeg mærker en lethed bagefter – ja svæver næsten på vejen hjem. Prøv det, det føles SÅ godt ” – Jeanne Hugger

“Micha er virkelig professionel. Hun fik virkelig taklet mine problematikker så nu glæder jeg mig til næste gang, hvor vi kan gå mere i dybden. Fantastisk resultat.” – Søren Heiberg El-Kheloufi

“Intet mindre end fantastisk. Det er meget professionelt, og man føler sig lynhurtigt i gode, og trygge, hænder hos Micha. Luksuriøs oplevelse. Fantastisk resultat.” – Stina Jørgensen El-Kheloufi

“MEGET skete, og min krop kunne ikke følge med længere. Men det ændrede sig hen af vejen fordi jeg valgte at tage hånd om det .
Huskede mig selv på i alt kaos, med hver smertefuld dag kommer der dage fyldt med skønhed og kærlighed (selvkærlighed)
@michahansson er et omsorgsfuldt og forstående menneske, som brænder for at hjælpe andre. Hun imødekommer dine behov og har altid gode tips eller øvelser i lommen til hjemmebrug.
Tjek WISE BODY profilen ud eller læs nærmere på hjemmesiden” – Rozerîn Rosa Gültekin

“Jeg blev modtaget i døren af en smilende, hjertelig og imødekommende kvinde, der viste sig at hun i den grad kunne sit kram, så kompetent.
Vi havde først en samtale, hvor jeg følte at jeg mig tryk, der blev spurgt ind til hvad hun kunne hjælpe mig med. Micha havde fortalt at hvis jeg følte noget ubehag, skulle jeg sige stop, og ellers var det en god idé at trække vejret dybt, i processen.
I selve behandlingen, mærkede jeg at Micha havde en god føling med hvad det var hun gjorde, i forhold til de problematikker jeg havde ydret, hun var hele tiden opmærksom på mit hvad hun fornemmede, og i samarbejde med mig, og min vejrtrækning, blev det en rigtig god oplevelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Micha, og siden jeg har været under hende vinger, har jeg ikke haft ondt i mine hofter siden, hvilket var en af mine issue.” – Malica Ester

“Efter bare 1 behandling har min venstre arm, som har drillet mig det sidste halve år haft det MEGET bedre. Smerterne er stort set forsvundet og næste behandling er booket” – Maria Tjørved Olsen

“Body SDS hos Micha Hansson kan kun anbefales.” – Birgitte Iversen

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.

Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.