Body SDS behandling

Om Michaela

Body SDS

Jeg begyndte som Body SDS kropsterapeut elev hos Body SDS i deres lokaler i Parken i januar 2019: En uddannelse, der varer 3 år, hvor jeg udviklede mig som både Body SDS behandler og træner af Body SDS Grundtræning. På uddannelsen lærte jeg om anatomi, fysiologi, massageteknikker, ernæring, psykologi samt samtale- og træningsteknikker.

Jeg elsker Body SDS Kropsterapi og arbejdet som behandler. Punktum. Når jeg står med dig som klient på briksen, oplever jeg det IKKE som et arbejde. Jeg synes, det er virkelig fascinerende, hvad Body SDS behandlingsformen giver mine klienter, og jeg får virkelig mange positive tilkendegivelser efter behandlingerne.

Navnet WISEBODY indrammer på fornemmeste vis min glæde ved Body SDS – den kloge krop, som jeg gennem behandlinger ønsker at give mine klienter adgang til og mod på at lytte til frem for udelukkende at lade hjernen og den rationelle tilgang til livet være afgørende.

Vores sprog er fuld af henvisninger til, hvor intelligent vores krop er (Wisebody):

Mit mål som behandler ...

… er at hjælpe dig med de fysiske og/eller psykiske udfordringer, du kommer til mig med, så du oplever færre eller ingen smerter efter endt behandling. Samtidig ønsker jeg gennem behandlingerne at give dig øget bevidsthed om kroppens signaler samt modet til at tage dem seriøst.

Med Body SDS behandling opnår mange færre eller ingen smerter efter behandlingen, de får mere energi, og tankemylderet får en pause.

Hvordan kom jeg i gang som Body SDS behandler?

Jeg har arbejdet med markedsføring samt online udvikling af hjemmesider grafisk og teknisk altid. En dag besluttede jeg, at jeg havde lyst til at prøve noget helt andet… noget, der gjorde en reel forskel for mennesker ude i virkeligheden, og ikke “bare” gjorde livet nemmere for folk, der sad bag en skærm.

På det tidspunkt boede vi på Christianshavn, og jeg arbejde hos FDIH på Børsen. Jeg havde min daglige gang over Knippelsbro, hvor jeg så den samme bus køre forbi med reklame for Body SDS elev-uddannelsen. Hvad det var, ved jeg ikke, men jeg blev nysgerrig. Jeg kendte intet til Body SDS, havde aldrig selv fået en behandling eller deltaget i Grundtræning.

Så jeg googlede og fandt den mest spændende behandlingsform, og straks tænkte jeg: “Den uddannelse vil jeg have”.

Hvad der særligt tiltalte mig ved det, jeg læste, var, at Body SDS er en danskudviklet behandlingsform, som alt andet lige tager udgangspunkt i den danske kultur. Behandlingsformen har inspiration flere steder fra, har jeg senere erfaret, men det var min første tanke.

Samtidig tiltaler det mig meget, at Body SDS tager udgangspunkt i det hele menneske både i hele den fysiske krop, men også ser det fysiske og psykiske som to sammenhængende størrelser.

Endelig blev jeg særlig tiltrukket af, at jeg både blev uddannet Body SDS Kropsterapeut OG underviser i Body SDS Grundtræning, som er en genial træningsform med fokus på at styrke, centrere og smidiggøre leddene, for derved at få en flot kropsholdning og undgå skavanker pga. forkert og skæv belastning af kroppen.

Vær sikker og tryg hos mig

Jeg tager din sikkerhed meget seriøst, og som behandler er det særdeles vigtigt, at du føler dig tryg som klient hos mig. Udover selve behandlingen har jeg naturligvis 100% tavshedspligt og er dækket af DAKOBE’s erhvervsansvarsforsikring

A1 RAB registreret hos DAKOBE

Jeg er medlem af DAKOBE, som er den største tværfaglige forening for komplementære behandlere, der er registreringsansvarlig i henhold til lov nr. 351 af 19. maj 2004 og bekendtgørelse BEK nr. 978 af 1. oktober 2012, under tilsyn af Sundhedsstyrelsen (RAB).

Her er jeg A1 RAB-registreret, hvilket betyder, at jeg:
Har 250 undervisningstimer/ lektioner i mit hovedfag samt har bestået sundhedsfaglig grunduddannelse, en uddannelse jeg har taget sideløbende med Body SDS uddannelsen.
Læs mere RAB-registrering på DAKOBES hjemmeside.

Tavshedspligt

Som klient hos mig vil du opleve 100% tavshedspligt fra min side. Jeg er vokset op med en far, der var praktiserende læge, og har under hele min opvækst oplevet, hvor vigtig forholdet mellem behandler (læge) og klient (patient) er.

Du kan derfor have tillid til, at det, du oplever, fortæller mv. under behandlingen, ikke kommer videre til 3. person fra min side.

Body SDS efterkurser

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.
Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.