Body SDS Vallensbæk

Bor eller arbejder du i Vallensbæk og bokser du med fysiske eller følelsesmæssige smerter og/ eller spændinger? Body SDS kan være din hjælp.

Bor du i Vallensbæk, er du bare få minutters kørsel eller gang fra WISEBODY, som du finder på Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand, tæt på Vallensbæk havn.

Jeg tilbyder Body SDS behandlinger på 60 eller 75 minutter. Body SDS behandling er en fysisk behandlingsform som består af fysiske massagegreb kombineret med fokus på vejrtrækning.

Jeg har allerede flere klienter, der enten bor eller arbejder i Vallensbæk, og de er glade for den korte afstand både når de skal til behandling før eller efter arbejde, eller når de blot skal hjem igen på gåben, cykel eller bil. Det giver en stor fleksibilitet.

Skulle du få brug for en akut tid, er muligheden lige om hjørnet, når du kommer fra Vallensbæk, og det giver mig gode muligheder for at finde en tid til dig, også selvom alle tider i kalenderen er booket.

WISEBODY finder du på Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand. Med toget tager det blot 2 minutter fra Vallensbæk til Brøndby Strand station, hvorfra der er 10 min. gang. Kommer du i bil tager det blot 7 minutter med udgangspunkt fra Vallensbæk station og 9 minutter på cykel.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00.

Hvad er Body SDS behandling?

Body SDS er en behandling af forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande.

Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden.

Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Behandlingen kan også være et rigtig godt supplement til sportspræstation og genoptræning efter skader.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Dette er en meget kort forklaring på, hvad Body SDS behandling er. Du kan læse mere om behandlingen her men du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om behandlingen er noget for dig, eller du har spørgsmål til, hvordan du nemmest kommer fra Vallensbæk hertil.

Mit tlf. er 31 22 02 79 eller send en sms på kontakt@wisebody.dk.

Jeg glæder mig til at se dig.

DEL GERNE DETTE INDLÆG