Body SDS Ishøj

Bor eller arbejder du i Ishøj og har brug for behandling af fysiske eller følelsesmæssige spændinger?

Har du hovedpine, smerter i nakken, forstuvet hånden eller foden, ondt i ryggen eller, eller, eller?
Det kan også være du oplever symptomer på stress eller anden følelsesmæssig mistrivsel?

Body SDS behandling er en behandling, der bl.a. kombinerer særlige massagegreb med fokus på din vejrtrækning. Behandlingen har hjulpet, og hjælper fortsat rigtig mange mennesker. Måske er behandlingen også noget for dig?

Bor eller arbejder du i Ishøj, er der bare 4 minutters kørsel med S-toget til Brøndby Strand station, og herfra 10 min. gang til mig i WISEBODY, Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand. Du kan naturligvis også køre fra Ishøj hertil, og parkere gratis langs Gammel Køge landevej. Fra Ishøj station er det en køretur på 9 minutter og bare 16 minutter, hvis du springer på cyklen.

Jeg har klienter, der kommer fra Ishøj, og de er glade for den korte afstand, som giver stor fleksibilitet bl.a. ved planlægning af, hvilket behandlingstider de har mulighed for at booke, da de har kort vej enten på vej hjem fra arbejde eller til deres private hjem.

Ring til mig på tlf. 31 22 02 79, hvis du får brug for akut behandling. Kommer du fra Ishøj tager det som sagt ikke så langt tid at komme hertil, og jeg vil gøre hvad jeg kan, for at finde en tid til dig.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00.

Body SDS behandling kort fortalt:

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har langt de fleste et eller andet vi bokser med.

Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden.

Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation eller genoptræning efter skader.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Dette er en ultra kort beskrivelse af et snart 80 år gammelt og meget anerkendt behandlingssystem. Du kan læse mere om Body SDS her og er du i tvivl, om behandlingen er noget for dig, eller hvordan du kommer hertil fra Ishøj, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 22 02 79 eller kontakt@wisebody.dk.

Jeg glæder mig til at møde dig.

DEL GERNE DETTE INDLÆG