Body SDS Rødovre

Bor eller arbejder du i Rødovre, og har du brug for behandling af fysiske eller følelsesmæssige spændinger?

Bor eller arbejder du i Rødovre og oplever du fysiske og/ eller følelsesmæssige udfordringer? Så, er du bare få minutters kørsel fra WISEBODY, hvor du kan få enten 60 minutters eller 75 minutters Body SDS behandling.

Jeg har klienter, der kommer fra Rødovre, og de er glade for den korte afstand, som giver stor fleksibilitet bl.a. ved planlægning af, hvilket behandlingstider de har mulighed for at booke, da de har kort vej enten til eller fra arbejde eller fra deres private hjem.

Skulle du få brug for akut Body SDS behandling, er der heldigvis kun kort fra Rødovre, og du kan altid ringe til mig på tlf. 31 22 02 79, så ser jeg, om der er en ledig tid til dig.

WISEBODY finder du på Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand. Der er 10 min. gang fra Brøndby Strand station, der er gratis parkeringspladser langs Gammel Køge Landevej, og på cykel er det en smuk tur ved Volden.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00.

Body SDS er et snart 80 år gammelt dansk og meget anerkendt behandlingssystem – måske kan du også få hjælp?

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har vi alle et eller andet vi bokser med.

Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden. Behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation eller genoptræning efter skader.

Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Body SDS er en fysiske behandlingsform bestående af særlige massagegreb og vejrtrækning, som hjælper mange mennesker med forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Dette er en kort beskrivelse af en helt igennem unik og effektiv behandlingsform. Du kan læse mere her og du er også altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 22 02 79 eller kontakt@wisebody.dk hvis du har spørgsmål til behandlingen eller til, hvordan du kommer hertil fra Rødovre.

Jeg glæder mig til at møde dig.

DEL GERNE DETTE INDLÆG