Body SDS Glostrup

Bor eller arbejder du i Glostrup har du kort afstand til Body SDS behandlinger hos Wisebody i Brøndby Strand.

Bor eller arbejder du i Glostrup, er du få minutters kørsel fra WISEBODY enten med bil, bus eller på cykel.

Jeg har klienter, der kommer fra Glostrup, og de er glade for den korte afstand, som giver stor fleksibilitet bl.a. ved planlægning af, hvilket behandlingstider de har mulighed for at booke, da de kan booke en tid når de er vej hjem fra arbejde eller til deres private hjem.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00. Klinikken finder du tæt ved Brøndby Strandpark på Gammel Køge Landevej 737C, Brøndby Strand, og der er gratis parkeringspladser langs Gammel Køge Landevej.

Er du parat til at tage ansvar for dit fysiske og følelsesmæssige helbred?

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har vi alle et eller andet vi bokser med. Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden. Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Body SDS er en behandling af forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande. Det kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, smerter, stress, angst og forbedre kropsbevidstheden. Behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation eller genoptræning efter skader.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 22 02 79, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller har brug for information om, hvordan du kommer nemmest hertil fra Glostrup.

Jeg glæder mig til at møde dig.

DEL GERNE DETTE INDLÆG