Body SDS Albertslund

Bor eller arbejder du i Albertslund er Body SDS behandlinger hos Wisebody i Brøndby Strand ”lige om hjørnet”

Bor eller arbejder du i Albertslund, er du få minutters kørsel fra WISEBODY enten med bil, bus, tog eller på cykel. WISEBODY finder du på Gammel Køge Landevej 737C, 2660 Brøndby Strand.

Jeg har klienter, der kommer fra Albertslund for at få Body SDS behandling. De er glade for den korte afstand, som giver stor fleksibilitet bl.a. ved planlægning af, hvilket behandlingstider de har mulighed for at booke, da de enten kan vælge tider der passer ift. kørsel til og fra arbejdet eller når de er på vej hjem, eller arbejder fra ”hjemmekontoret”.

Klinikken finder du bare 10 min gang fra Brøndby Strand station, og der er gratis parkeringspladser langs Gammel Køge Landevej.

Du kan bestille Body SDS behandlinger tirsdage fra kl. 17-21 samt onsdage og fredage fra kl. 8:30 – 17:00 via siden her

Har du brug for hjælp til af fysiske og/eller følelsesmæssige spændinger? Så kan Body SDS behandling måske hjælpe dig.

”Hvordan har du det?” I 9,5 ud af 10 gange er svaret; ”Jeg har det godt” og svaret falder indenfor 2 sekunder. Giver du dig tid til at mærke efter, har vi alle et eller andet vi bokser med.

Det kan være fysiske symptomer som hovedpine, kæbespændinger, knæproblemer eller udfordringer med lænden. Det kan også være, at du har svært ved at sove fordi tankerne myldrer rundt, du får hjertebanken når du tænker på dit arbejde eller du er ked af det fordi du har mistet en, som du holdt af, fordi børnene ikke trives i skolen mv.

Body SDS er en behandling af forskellige fysiske og følelsesmæssige tilstande. Det kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, smerter, stress, angst og forbedre kropsbevidstheden. Behandlingen kan også være nyttig som et supplement til sportspræstation eller genoptræning efter skader.

Body SDS er en holistisk behandlingsmetode, og der hvor dine symptomer viser sig er ikke nødvendigvis der, hvor årsagen til dine smerter skal findes. Derfor vil du opleve en behandling, hvor kroppen ses som en helhed som hænger sammen, og hvor spænd det ene sted kan påvirke et helt andet sted.

Fysiske smerter kan eksempelvis opstå fordi du er uheldig. De kan også være kroppens måde at fortælle dig, at du skal tage dig af noget, du ubevidst går og tænker på, altså noget følelsesmæssigt. Gennem Body SDS behandlinger opnår mange stor kropsbevidsthed, og mange får aha-oplevelser, som giver deres liv en ny dimension, samtidig med, at fysiske og følelsesmæssige gener mindskes eller helt forsvinder.

Dette er blot en kort beskrivelse af en behandlingsmetode, der er udviklet gennem 3 generationer i Danmark. Du kan læse mere på siden her, og har du spørgsmål til behandlingen eller til, hvordan du nemmest kommer hertil fra Albertslund, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 22 02 79.

DEL GERNE DETTE INDLÆG