Body SDS Kropsterapi

Body SDS Priser

Priser og behandlingstyper

75 minutters behandling anbefales særligt, hvis det er første gang, du får behandling.

Body SDS

950 ,-
 • Behandlingen varer ca. 60 minutter og indledes med en kort snak om, hvad dit behov er ift. behandlingen. Dette er udgangspunktet for behandlingen.
60 min

Body SDS

1185 ,-
 • Behandlingen varer ca. 75 minutter og indledes med en kort snak om, hvad dit behov er ift. behandlingen. Dette er udgangspunktet for behandlingen. Anbefales særligt, hvis det er første gang, du kommer.
75 min

Body SDS - klippekort

2565 ,-
 • Klippekort på 3 gange Body SDS behandling af 60 minutter. Klippekortet bestilles ved at sende mig en mail med overskriften "Klippekort, Body SDS, 60 min." Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdato.
60 min

Body SDS - klippekort

3200 ,-
 • Klippekort på 3 gange Body SDS behandling af 75 minutter. Klippekortet bestilles ved at sende mig en mail med overskriften "Klippekort, Body SDS, 75 min." Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdato.
75 min

Bindevævsmassage zone 1, 2 el. 3

1150 ,-
 • Bindevævsmassage af zone 1, 2 eller 3 varer 90 min og inkluderer 20 min i infrarødt varmetæppe samt 60 min bindevævsmassage af valgfri zone. Læs mere om de forskellige zoner under "Bindevævsbehandlinger"
90 min

Bindevævsmassage hele kroppen

1385 ,-
 • Bindevævsmassage af hele kroppen varer 105 min og inkluderer 20 min i infrarødt varmetæppe og 75 min bindevævsmassage.
105 min

Bindevævsmassage - klippekort

4140 ,-
 • Klippekort på 4 gange bindevævsmassage af 90 minutter ved valgfri zone. Valg af zone kan variere fra gang til gang, hvis du ønsker det. Klippekortet bestilles ved at sende mig en mail med overskriften "Klippekort, bindevævsmassage, 90 min." Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdato.
90 min

Bindevævsmassage - klippekort

4980 ,-
 • Klippekort på 4 gange bindevævsmassage af 105 minutter - hele kroppen. Klippekortet bestilles ved at sende mig en mail med overskriften "Klippekort, bindevævsmassage 105 min." Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdato.
105 min

BODY'n HEAT

1215 ,-
 • Oplev styrken ved 60 min. Body SDS-behandling og efterfølgende 30 min. afslapning i infrarødt varmetæppe, hvor din krop arbejder videre, hvor behandlingen slap. Selvforkælelse på højeste niveau
90 min

BODY'n BREATH

1425 ,-
 • Vi starter med vejrtrækningsøvelser, som understøtter de udfordringer, du har fysisk og/eller psykisk. Efter 60 min. Body SDS-behandling afsluttes med vejrtrækningsøvelser, så du kommer helt ned i kroppen og mærker effekten af behandlingen på krop og sjæl. Er du bevidst om din vejrtrækning, vil du opleve en helt unik frihed og sundhed, som er gratis og helt uden bivirkninger. Et meget stærkt værktøj i din hverdag.
90 min

100% HEAT

400 ,-
 • Få et varmt kram i infrarødt varmetæppe. Er særligt godt ved:
 • Udskillelse af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen.
 • Styrkelse af immunforsvaret.
 • Reducering af muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter og uren hud.
 • Øger blodcirkulationen og stofskiftet (dermed stiger kroppens forbrænding)
 • Mindsker stress og giver energi.
 • Varmetæppet har tyngde som en kugledyne og giver dig en tryg fornemmelse.
45 min

100% BREATH

sælges kun som forløb
4750 ,-
 • 5 x 60 min. individuelle vejrtræknings-sessions.
  Føler du dig stresset i hverdagen, har svært ved at falde i søvn, har nakke- og skuldreproblemer, hovedpine eller en lang række andre livsstilssymptomer? Så trækker du sandsynligvis vejret i brystet ligesom flertallet af moderne mennesker gør. På forløbet bliver du introduceret til nemme vejrtrækningsøvelser, vi afdækker dine særlige behov for øvelser, der kan hjælpe i din hverdag, og du får dit eget program. Det er nemt at komme i gang med, det er uden bivirkninger og det er et ultra stærkt værktøj.
5*60 min

GAVEKORT

Glæd en, du holder af, med et gavekort til en Body SDS behandling. Det kan være en fødselsdagsgave, en julegave, mors dag eller fars dag – eller bare ren forkælelse.

Sådan køber du et gavekort:

1. Vælg hvilken type behandling, du ønsker at forære væk.
2. Klik på knappen “Køb gavekort”. Skriv dit navn samt navnet på den person, der skal have gavekortet i mailen.
3. Samtidig overfører du beløbet på gavekortet til mig via MobilePay til 455 259.
4. Så snart, jeg modtager betalingen, sender jeg en PDF-fil lige til at printe ud eller videresende som mail.
5. Du kan også hente gavekortet fysisk hos mig i klinikken.

Når gavekortet skal indløses:

1. Vælges den kategori, der er købt gavekort til ifm. bestilling af tid.
2. Ved behandlingen oplyser personen, at denne har fået et gavekort.

* Gavekortet skal indløses 24 mdr. efter udstedelsesdatoen
* Gavekortet kan byttes frem til 14 dage efter udstedelsesdatoen

Udtalelser om Body SDSCelina Loose Hansson
Læs mere
Fantastisk behandlingsform og behandler!😀 Det er noget jeg kan anbefalede til alle, hvis du har skader, er gravid eller bare vil gøre noget godt for dig selv og dit sind.
Udtalelser om Body SDSLukas Petersen
Læs mere
Super oplevelse hos Micha til behandling af en sportsskade med muskelstramhed, som føltes bedre allerede dagen efter. God behandling som helt klart kan anbefales. Fantastisk resultat.
Udtalelser om Body SDSMichael Skriver Jensen
Læs mere
4. gang hos Micha, og de ømme muskler og skuldre er i kraftig bedring efter års forsømmelse… Det tilsat gode empatiske snakke giver 6 stjerner og en klar anbefaling om at gøre noget godt for dig selv, hos Micha.
Udtalelser om Body SDSLone Lundholm
Læs mere
Tak for en fantastisk behandling og behageligt selskab. Micha er super dygtig til at skabe balance i kroppen og få åndedrættet på. Kan varmt anbefale en behandling. Kommer gerne igen. Fantastisk resultat. Professionelle massøser.