fbpx

Priser

På denne side kan du læse mere om priser på Body SDS-behandling. Betaling sker kontant eller via MobilePay 455 259. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Body SDS Priser

Bestil 2 tider i samme måned og spar 200 kr.

Priser og behandlingstyper
Body SDS 60 min.
750 kr.

Behandlingen varer ca. 50 minutter og indledes med en kort snak om, hvad dit behov er ift. behandlingen. Dette er udgangspunktet for behandlingen.

750 kr.
Body SDS 75 min.
935 kr.

Behandlingen varer ca. 65 minutter og indledes med en kort snak om, hvad dit behov er ift. behandlingen. Dette er udgangspunktet for behandlingen.
Anbefales særligt, hvis det er første gang, du kommer.

935 kr.
BODY'n HEAT 90 min.
900 kr.

Oplev styrken ved 50 min. Body SDS-behandling og efterfølgende afslapning i infrarødt varmetæppe, hvor din krop vil arbejde videre, hvor behandlingen slap. Selvforkælelse på højt niveau.

900 kr.
BODY'n BREATH 90 min.
1.150 kr.

Efter indledende snak starter vi med vejrtrækningsøvelser, som understøtter de udfordringer, du har fysisk og/eller psykisk. Efter 50 min. Body SDS-behandling afsluttes med vejrtrækningsøvelser, så du kommer helt ned i kroppen og mærker effekten af behandlingen på krop og sjæl.
Er du bevidst om din vejrtrækning, vil du opleve en helt unik frihed og sundhed, som er gratis og helt uden bivirkninger. Et meget stærkt værktøj i din hverdag.

1.150 kr.
100% HEAT 45 min.
300 kr.

Få et varmt kram i infrarødt varmetæppe. Er særligt godt ved:
- Udskillelse af affaldsstoffer/giftstoffer i kroppen.
- Styrkelse af immunforsvaret.
- Reducering af muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter og uren hud.
- Øger blodcirkulationen og stofskiftet (dermed stiger kroppens forbrænding)
- Mindsker stress og giver energi.
Varmetæppet har tyngde som en kugledyne og giver dig en tryg fornemmelse.

300 kr.
100% BREATH - sælges som forløb á 5*60 min.
4.000 kr.

Lær at trække vejret helt ned i lungerne, som vi er født til, og få en krop, der fungerer mere optimalt.
Føler du dig stresset i hverdagen, har svært ved at falde i søvn, har nakke- og skuldreproblemer, hovedpine eller en lang række andre livsstilssymptomer? Så trækker du sandsynligvis vejret i brystet ligesom flertallet af os moderne mennesker gør.
På forløbet bliver du introduceret til nemme vejrtrækningsøvelser, vi afdækker dine særlige behov for øvelser, der kan hjælpe i din hverdag, og du får dit eget program. Det er nemt at komme i gang med, det er uden bivirkninger og det er et ultra stærkt værktøj.

4.000 kr.

75 minutters behandling anbefales særligt, hvis det er første gang, du får behandling.