Giv deltagerne på dit yoga retreat mulighed for ekstra luksus og øget velvære

Kære læser,
Når du læser dette, er det fordi du har fået linket til siden særligt af mig. 

Og hvorfor nu det?

Det har du, fordi jeg gerne vil indgå et samarbejde med dig om at tilbyde deltagerne på dit/ dine yoga-retreats mulighed for at tilkøbe ekstra luksus og øget velvære under deres yoga-ophold.

Det er min tanke, at jeg kan tilbyde Body SDS Kropsbehandlinger som supplement til undervisningen på retreatet. Et tilbud deltagerne efter eget ønske og behov kan tilkøbe som en ekstra mulighed for at komme ned i kroppen og opleve den øgede velvære det giver. 

Jeg medbringer briks, lagner osv., så det eneste jeg skal bruge er et lokale, der kan lukkes af, hvor der er plads og ro til behandling.
Læs mere om Body SDS herunder, eller på wisebody.dk

Er du interesseret i, at give deltagerne mulighed for at prøve Body SDS Grundtræning, tilbyder jeg gerne at undervise i dette. Body SDS Grundtræning supplerer flere genre indenfor yoga, da du kommer kroppen godt igennem, sætter gang i udrensningen og lymfesystemet samt har fokus på åndedrættet i det omfang, det er muligt for udøveren. Flere af øvelserne minder om øvelser fra andre træningsformer udført på nye måder.

I modsætning til mange træningsformer, fokuserer Body SDS Grundtræning på at styrke, smidiggøre og centraliserer leddene i kroppen startende med fødderne, hvilket giver et sundt fundament samt en stærk og harmonisk kropsholdning. 

Læs mere om Body SDS Grundtræning herunder, eller på wisebody.dk/grundtræning

Hvem er jeg?

Kort fortalt er jeg elev på 3. og sidste år af uddannelsen til Body SDS kropsterapeut og Body SDS Grundtræner instruktør. Allerede efter den første måned af min uddannelse tilbød jeg min første elev-behandling, og jeg har efterhånden små 500 behandlinger i hænderne, ligesom jeg underviser i Body SDS Grundtræning allerede - i øjeblikket online.

Jeg har dyrket hot yoga en længere periode, og deltaget i et par yoga-retreats, hvilket jeg har nydt i fulde drag. Det ene af stederne var det muligt at købe massage under opholdet, hvilket min mand og jeg oplevede som en særlig luksus. Vi var afsted for at forkæle os selv, hvilket vi sjældent fik prioriterede tiden til i hverdagen, og massagen gik godt i spænd med yogaen og den dejlige stemning af ro og nærvær, vi oplevede på retreatet.

Kontakt mig på tlf. 31 22 02 79 eller send mig en mail på kontakt@wisebody.dk, og lad os få en snak om et muligt samarbejde.

Hvad er Body SDS?

Body SDS er meget kort fortalt en fysisk kropsbehandling, som består af særlige massageteknikker og bevægelse af led. 
Det løsner spændinger, starter udrensning samt skaber ro og balance i kroppen.

Åndedrættet er ligeledes en central del af behandlingen. Jeg guider klienten til at aktivere åndedrættet under behandlingen, for når du trækker vejret dybt, slapper du mere af, dit lymfesystem aktiveres, dine indre organer bliver "masseret" og du oplever at komme ”ned i din krop” og slippe tankerne i hovedet.

Læs mere om Body SDS

Det får du ud af behandlingen

Mange oplever, at deres smerter mindskes eller helt forsvinder når de får Body SDS behandling. Flere vælger dog at fortsætte med at få behandlinger efterfølgende, da det giver dem en særlig  dybde og forståelse for dem selv i en ofte stresset hverdag.

Du får større kropsbevidsthed, og bliver opmærksom på adfærdsmønstre, du kan ændre, eller helt undgå, for at blive  smerterne kvit også på længere sigt.

Behandlingen aktiverer kroppens egne reparations- og udrensningsprocesser, samt frigører fysiske og psykiske spændinger, også i dagene efter behandlingen.

Endelig giver fokus på åndedrættet under behandlingen dig et stærkt værktøj, du kan bruge i hverdagen, når du mærker du har brug for ro i kroppen. 

Læs mere om Body SDS

Body SDS kan bl.a. afhjælpe

Senfølgere efter Covid-19Graviditets generSpændingshovedpine og migræneHold i nakken, spændinger i nakkenKold skuldre, myoser i skuldreneTennisalbue og musearmSmerter i fingreHold i ryggen/ lændenSmerter i hofterneKnæproblemerProblemer med fødder og tæerForstuvningerOverbelastningsskadeStressAngstDepressionBehandlingen er også perfekt, hvis du ”bare” vil forkæle dig selv og din krop. 

Body SDS Grundtræning

Body SDS Grundtræning er en træningsform, med fokus på at styrke, smidiggøre og centralisere udøverens led, hvilket giver et sundt fundament samt en stærk og harmonisk kropsholdning.

Træningen varer 1,5 time som udføres i afslappet tøj, bare tæer og som kræver plads til at kunne svinge med armene og ligge på en yoga-måtte. 

Først gennemgåes 7 dele af kroppen med øvelser for fødder, knæ, hofter, overkrop, skuldre, nakke og arme. Energien i denne del grounder.

Herefter løftes energien i de "Legende øvelser", som har fokus på at få pulsen op gennem forskellige øvelser, samt øvelser for mave, ryg og arme.

Endelig kombineres de to energier i stræk, inspireret af yoga. Denne del af træningen kunne eventuelt varetages af dig eller en anden instruktør.

Pris pr. udøver er 100 kr. som enten kan indtænkes i den samlede pris for retreatet eller være en ekstra mulighed deltageren kan tilmelde sig og betale særskilt for.

Læs mere om Body SDS Grundtræning

Jeg står bag WISEBODY

Hej, jeg hedder Micha Hansson (f. 1971). 

Jeg begyndte på den 3-årige Body SDS kropsterapeut uddannelse i januar 2019.
Her lærer jeg om anatomi, fysiologi, massageteknikker, ernæring, psykologi, samtale- og træningsteknikker.

Navnet WISEBODY har jeg valgt til min klinik, fordi vores kloge krop indeholder så mange ressourcer, som jeg gennem behandlingerne ønsker at give dig adgang til og forståelse for.

Mit mål er at hjælpe dig med de fysiske og/ eller psykiske udfordringer, du kommer til mig med, så du oplever færre eller ingen smerter efter endt behandling. Samtidig ønsker jeg gennem behandlingerne at give dig øget bevidsthed om kroppens signaler, samt modet til at tage dem
seriøst.

For at få mere erfaring, og blive en endnu bedre behandler og instruktør, udfører jeg elevbehandlinger- og Body SDS Grundtræning til særpris. 

Læs mere om mig og WISEBODY


Behandlings-adresse & tider
Loaderiet, Gunnekær 28 st, 2610 Rødovre 

Tirsdage fra 17:00 - 21:00
Onsdage fra 8:00 - 17:00
Fredage fra 8:00 - 17:00

Bestil tid her >

Kontakt:
Tlf.: 31 22 02 79
Mail: kontakt@wisebody.dk
CVR.: 3615 6465
Mobilepay: 455 259

Din Sikkerhed:
Forsikring
Tavshedspligt

Jeg har erfaring med at hjælpe klienter ved problemer som:

 • Senfølgere efter Covid-19
 • Graviditets gener
 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hold i nakken, spændinger i nakken
 • Kold skuldre, myoser i skuldrene
 • Tennisalbue og musearm
 • Smerter i fingre
 • Hold i ryggen/ lænden
 • Smerter i hofterne
 • Knæproblemer
 • Problemer med fødder og tæer
 • Forstuvninger
 • Overbelastningsskade
 • Stress
 • Angst
 • Depression
Kontakt mig, hvis du er i tvivl om Body SDS kan hjælpe dig > 

logo150jpg