fbpx

Udtalelser

Body SDS-behandling på Vestegnen

Udtalelser om vejrtrækning

“⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig til Michaela. I mit forløb, hvor jeg har haft 5 x vejrtrækningsseancer, har jeg lært mig selv og min krop at kende på et helt nyt niveau. Behandlingen har givet mig overskud og ro, og jeg lytter nu til, hvad der er vigtigst for mig i min hverdag, for at kunne være den bedste udgave af mig selv som mor, kæreste og individ. Michaela er virkelig dygtig og jeg har haft følelsen af at være i trygge og omsorgsfulde hænder. Fra behandling til næste behandling havde Michaela helt styr på hvad vi talte om sidste og fulgte op hver gang for at skræddersy den bedste behandling til mig. Tusind tak for et fantastisk forløb! Vi ses igen💜

– Pernille, marts 2023

“Fantastisk at opleve hvad et vejrtrækningsforløb hos Michaela over 5 gange har gjort ved min bevidsthed på min vejrtrækning.
Jeg trækker vejret meget mere bevidst nu på flere niveauer.
Det er rigtig godt både at kunne mærke mig selv mere, samt at den øgede bevidsthed om vejrtrækningen skaber nærvær, trivsel og bedre relationer.

– Birgitte, februar 2023

“Jeg har i flere år været bekendt med, at vores vejrtrækning er vigtig og at den er god at have fokus på også i travle og hektiske perioder. Har forsøgt at have fokus på vejrtrækningen på min “egen” måde, men havde også lysten til at blive klogere og få teknikker til at få styr på og forbedre min vejrtrækning.

Min begrænsede viden fik virkelig “ben at gå på”, da jeg påbegyndte et 5 ugers vejrtrækningsforløb hos super dygtige Michaela. Første session bød på grundlæggende viden om vejrtrækning, om hvad denne rent fysiologisk gør ved os og vores krop og ikke mindst alle de positive gevinster der er ved at have fokus på en bevist vejrtrækning. Fik også her nogle simple øvelser, som meget nemt kan udføres hjemme og implementeres i hverdagen.

Mærkede hurtigt en forbedring – allerede i den første uge. Jeg begyndte så småt at kunne falde i søvn mens vejrtrækningen foregik gennem næsen, hvilket ikke tidligere var muligt, da jeg havde en følelse af, at jeg enten ikke fik luft nok eller ikke kunne komme af med den.

De efterfølgende sessioner bød på nye spændende og anderledes øvelser, der på hver deres måde rykkede til noget i krop og sind – noget jeg måske ikke havde troet var muligt “blot ved at trække vejret”.

Øvelserne udføres fortsat og er blevet en fast del af min hverdag og kunne ikke forestille mig ikke at skulle have fokus på min vejrtrækning igen.

Kan på det varmeste anbefale at deltage i Michaela’s super spændende og givende en til en vejtrækningsforløb.

Så vil du gøre noget rigtig godt for dig selv, så tøv ikke med at komme afsted.
– Kenneth, december 2022

“1000 tak for et fantastisk forløb (WISEBODY WEEKEND). Jeg har lavet øvelser hver dag, og min søvn og mave kan absolut mærke forskel. Så tak for dig – glæder mig til at fortsætte rejsen. Det er jo vildt hvad vejrtrækning kan gøre.

“Jeg har gået til Body SDS Grundtræning hos Michaela i 8 måneder fra september 2021 til maj 2022.

Hver træning bliver afsluttet med en vejrtræningsøvelse, hvilket har skabt en bevidsthed hos mig på vigtigheden af vejrtrækningen.

En bevidsthed jeg i den grad fik glæde af, da jeg var afsted på min første cykeltur på Mallorca i foråret 2022, hvor flere bjerge skulle bestiges på racercykel. Jeg var afsted med en gruppe erfarne bjergryttere, hvoraf flertallet havde prøvet denne cykel-disciplin før. Jeg starter op ad det første bjerg, med den vejrtrækning ”alle” benytter indånding og udånding gennem munden. Hurtigt følte jeg mig forpustet og helt uden energi. Så slog en tanke ned i mig ”vejrtrækningen”, og det skulle vise sig at blive en game changer. Jeg blev den første rytter der nåede toppen alle dagene, og ”alt” jeg gjorde anderledes, var at trække vejret på en anden måde. Nogen vil kalde det ”begynderheld”. Det gør jeg ikke.

– Pia, maj 2022

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.

Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.