fbpx

Udtalelser

Body SDS-behandling på Vestegnen

Udtalelser om grundtræning

“Body sds træning –
Min mand og jeg har i to sæsoner gået til Body sds grundtræning hos Michaela. Hver gang ser vi frem til træning, som ikke kun har styrket vores grundform, øget vores velbefindende. men også givet os en aktivitet sammen. 

Træningen er meget alsidig, hvor vi kommer hele kroppen igennem hver gang og slutter af med udstrækning.
Min krop er blevet helt afhængig, da jeg ingen sygedage har haft i perioden. Jeg står mere op, end jeg sidder ned – uden at belaste lænden i kontorjobbet, og min grounding er forbedret. 

Tidligere havde jeg ofte krampe særligt i svangen – det oplever jeg sjældent, og når krampen kommer, så er jeg blevet bedre til at håndtere den, fordi Michaela har givet værktøjer til det. Hun har også fortalt baggrunds information om øvelserne, hvordan de styrker én på det mentale- og fysiskeplan. Det har jeg i baghovedet, når jeg fx synes en øvelse er svær. 

Fornyelig har jeg været på Mallorca og cyklet i bjerge – noget jeg aldrig har prøvet før, og hvor jeg var udfordret op ad bjergene. Her hjalp en vejrtrækningsteknik, som Michaela har lært mig, til at komme hele vejen op. Det er jeg meget taknemmelig for og overrasket over, hvad vejrtrækning kan gøre. 

For mig har træningen været en game changer – tak for det. “ Rigtig dejlig weekend. Kh Pia 😘

“Body SDS online træning med Micha har været nærværende og kontaktfuldt, hun er tilstede bag kameraet, det mærker man tydeligt med hendes lethed og energiske insisterende sødme 😉 Jeg har følt mig ‘set’ på afstand, og nååh ja, det har også givet sved på panden.
Har oplevet kroppen er blevet stærkere fra gang til gange, utroligt nok, at træningen er SÅ potent.” – Sommer Svensson

“Du er en skøn nærværende undervisere. Jeg er klart i dårlig og stiv form – og der har været øvelser jeg ikke har kunne være med til men har gjort hvad jeg kunne. Super med alt din guiding – specielt som nybegynder det det godt – ligeledes har det været super med både de samme øvelser og så lidt nyt. Jeg er overasket over hvor mange øvelser man kan med føddderne. Vær opmærksom på de kan være meget ufleksible.
Du bliver en stjerne. Har oplevet kroppen er blevet stærkere fra gang til gange, utroligt nok, at træningen er SÅ potent.” – Carina Gjaldbæk

“Tak fordi jeg måtte være med idag, du er fandme for sej den sidder lige i skabet.” – Karsten

“Tak for fantastisk træning – du er VIRKELIG god Micha og så god til at instruere og gøre udførelsen af øvelserne nemme at følge 🙂
Stor stor ros herfra og vi “ses” på torsdag, og glæder mig endnu mere til LIVE undervisning med dig i spidsen 🙂” – Kenneth, februar 2021 – online træning

“Efter et års løbepause med smerter i begge hofter har Body SDS træningen hjulpet mig. Programmet har gjort at muskler og led er blevet styrket, så jeg nu igen kan komme ud i skoven og nyde vejr og vind og dermed holde mig i form.
Jeg kan derfor varmt anbefale Wisebody Body SDS grundtræning. 1000 tak. Micha.
Med venlig hilsen
Christian Hansen” – Christian Hansen, maj 2021

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.

Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.