Hvem er jeg?

Jeg hedder Micha Hannson, og eg begyndte som Body-SDS kropsterapeut-elev hos Body-SDS i deres lokaler i Parken i januar 2019. En uddannelse der varer 3 år, hvor jeg udvikler mig som både Body SDS behandler og træner af Body-SDS Grundtræning. På uddannelsen lærer jeg om anatomi, fysiologi, massageteknikker, ernæring, psykologi, samtale- og træningsteknikker.

Mit mål som behandle er at hjælpe dig med de fysiske og/ eller psykiske udfordringer, du kommer til mig med, så du oplever færre eller ingen smerter efter endt behandling. Samtidig ønsker jeg gennem behandlingerne at give dig øget bevidsthed om kroppens signaler, samt modet til at tage dem seriøst.
Navnet WISEBODY indrammer på fornemmeste vis min glæde ved Body-SDS - den kloge krop, som jeg gennem (elev)behandlinger ønsker at give mine klienter adgang til og mod på at lytte til fremfor udelukkende at lade hjernen og den rationelle tilgang til livet være afgørende.

Vores sprog er fuld af henvisninger til, hvor intelligent vores krop (Wisebody);
- Hvad siger din mavefornemmelse?
- Du skal følge dig hjerte
- Hvad hjertet er fuld af
- Hvad du ikke har i hovedet må du have i benene 

Jeg elsker Body SDS kropsterapi-uddannelse og arbejdet som behandler. Punktum. Når jeg står med dig som klient på briksen, oplever jeg det IKKE som et arbejde. Jeg synes det er virkelig fascinerende, hvad Body SDS behandlingsformen giver mine klienter, og jeg får virkelig mange positive tilkendegivelser efter behandlingerne allerede.
Jeg glæder mig naturligvis til at blive færdiguddannet, men indtil da er min tid som elev fyldt med positive udfordringer samt masser af personlig og professionel udvikling, og jeg nyder hvert sekund.
Sådan foregår en Body SDS elev-behandling

Hvordan kom jeg i gang som Body SDS elev?

Jeg har arbejdet med markedsføring, online udvikling af hjemmesider grafisk og teknisk altid. En dag besluttede jeg, at jeg havde lyst til at prøve noget helt andet... noget du ved, der gjorde en reel forskel for mennesker ude i virkeligheden, og ikke "bare" gjorde livet nemmere for folk, der sad bag en skærm.
På det tidspunkt boede vi på Christianshavn, og jeg arbejde hos FDIH på Børsen. Jeg havde min daglige gang over Knippelsbro, hvor jeg så den samme bus køre forbi med reklame for Body SDS elev-uddannelsen. Hvad det var ved jeg ikke, men jeg blev nysgerrig. Jeg kendte intet til Body SDS, havde aldrig selv fået en behandling eller deltaget i Grundtræning.

SÅ Jeg Googlede og fandt den mest spændende behandlingsform, og straks tænkte jeg "den uddannelse vil jeg have".
Hvad der særligt tiltalte mig ved det jeg læste var, at Body SDS er en dansk udviklet behandlingsform, som alt andet lige tager udgangspunkt i den danske kultur. Behandlingsformen har inspiration flere steder fra har jeg senere erfaret, men det var min første tanke.
Samtidig tiltaler det mig meget, at Body SDS tager udgangspunkt i det hele menneske både i hele den fysiske krop, men også ser det fysiske og psykiske som to sammenhængende størrelser.

Endelig blev jeg særlig tiltrukket af, at jeg både blev uddannet Body SDS Kropsterapeut OG underviser i Body SDS Grundtræning, som er en genial træningsform, med fokus på at styrke, centrere og smidiggøre leddene, for derved at få en flot kropsholdning og undgå skavanker pga. forkert og skæv belastning af kroppen.

Læs mere om Body SDS behandlingen

Jeg tager din sikkerhed meget seriøst, og som behandler er det særdeles vigtigt, at du føler dig tryg som klient hos mig. Ud over selve behandlingen, har jeg naturligvis 100% tavshedspligt, og er dækket af DAKOBE's erhvervsansvarsforsikring.

Forsikring:
Jeg er medlem af DAKOBE, som er den største tværfaglige forening for komplementære behandlere, der er registreringsansvarlig i henhold til lov nr. 351 af 19. maj 2004 og bekendtgørelse BEK nr. 978 af 1. oktober 2012, under tilsyn af Sundhedsstyrelsen (RAB). Dette medlemskab yder alle behandlere i DAKOBE er erhvervsansvarsforsikrede i de terapiformer som er godkendt af DAKOBE, hvilket Body SDS er. Ligeledes er medlemmer, der er under uddannelse / elever under praktik, såvel i klinik som på skole, fuldt forsikret.
Læs mere om dette på DAKOBES hjemmeside.

Tavshedspligt:
Som klient hos mig vil du opleve 100% tavshedspligt fra min side. Jeg er vokset op med en far, der var praktiserende læge, og har under hele min opvækst oplevet, hvor vigtig forholdet mellem behandler (læge) og klient (patient) er. Du kan derfor have tillid til, at det du oplever, fortæller mv. under behandlingen ikke kommer videre til 3. person fra min side.


Behandlings-adresse & tider
Loaderiet, Gunnekær 28 st, 2610 Rødovre 

Tirsdage fra 17:00 - 21:00
Onsdage fra 8:00 - 17:00
Fredage fra 8:00 - 17:00

Bestil tid her >

Kontakt:
Tlf.: 31 22 02 79
Mail: kontakt@wisebody.dk
CVR.: 3615 6465
Mobilepay: 455 259

Din Sikkerhed:
Forsikring
Tavshedspligt

Jeg har erfaring med at hjælpe klienter ved problemer som:

 • Senfølgere efter Covid-19
 • Graviditets gener
 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hold i nakken, spændinger i nakken
 • Kold skuldre, myoser i skuldrene
 • Tennisalbue og musearm
 • Smerter i fingre
 • Hold i ryggen/ lænden
 • Smerter i hofterne
 • Knæproblemer
 • Problemer med fødder og tæer
 • Forstuvninger
 • Overbelastningsskade
 • Stress
 • Angst
 • Depression
Kontakt mig, hvis du er i tvivl om Body SDS kan hjælpe dig > 


logo150gif