fbpx

Hvor ofte?

Body SDS behandling

Hvor tit skal du have behandling?

Dette spørgsmål får jeg tit, og svaret afhænger af flere ting.

Jo længere tid, du har gået med smerterne, desto flere behandlinger skal der typisk til for at komme dem til livs. Langt de fleste oplever dog ret hurtig bedring efter blot 2-3 behandlinger.

Nogle smerter opstår rent fysisk – du er faldet, har slået din skulder, får den behandlet, hvilket ikke behøver tage mange behandlinger.

Andre smerter giver sig udtryk fysisk, men bunder måske i din daglige arbejdsstilling eller psykiske adfærdsmønstre, som er uhensigtsmæssigt for dig. Med andre ord omstændigheder i dit liv, som du skal give opmærksomhed og håndtere, før smerterne fortager sig eller i hvert fald bliver færre. Er dette tilfældet, kan der være behov for flere behandlinger.

Læs her, hvordan Body SDS behandlinger foregår.

Og så er der jo økonomien, som kan sætte en grænse for hvor ofte, du føler, du har råd og vil prioritere at få behandling. Der ydes ikke offentlig tilskud til Body SDS behandling – dog er nogle forsikringsselskaber begyndt at henvise deres kunder til Body SDS behandling. Du har også mulighed for at købe klippekort til 3 eller 5 behandlinger og spare lidt på denne måde.

Find priser her.
Læs mere om klippekort og gavekort her.

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.

Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.