Body SDS

Body SDS er forkortelsen for det danskudviklede behandlingssystem “Body Self Development’s System”, hvor hele kroppen behandles.

Body SDS

Hvad er Body SDS?

Fysisk behandlingsform

Body SDS er en fysisk behandlingsform, hvor indføling hos mig som behandler er særlig vigtig. Jeg mærker, hvor spændingerne er i din krop. For at løsne dem og rette eventuelle skævheder i kroppen, benytter jeg særlige massageteknikker kombineret med bevægelse af led og muskler. Du vil opleve, at det kan være smertefuldt nogle steder, mens andre steder ikke har samme smerte. Mange klienter betegner dette som “en god smerte”, og smerten kan forsvinde helt eller meget mindre efter endt behandling.

Åndedrættet

Åndedrættet er ligeledes en meget central del af behandlingen. Jeg guider dig til at aktivere åndedrættet under behandlingen, for når du trækker vejret dybt, slapper du mere af, dit lymfesystem aktiveres og dine indre organer bliver “masseret”.

Hvorfor er åndedrættet vigtigt for vores helbred?

Samtale før, under og efter behandlingen, i det omfang du har brug for det, er ligeledes et vigtigt parameter ifm. Body SDS-behandling.

Er det første gang, du er til behandling hos mig, er det rart for dig kort at høre om mig og om Body SDS. Som behandler er jeg nysgerrig på at høre om dig, samt høre om årsagen til, at du har valgt at få en Body SDS-behandling.

Har du været til behandling hos mig tidligere, er formålet med samtalen at samle op siden sidst.

Under behandlingen kan du komme i kontakt med oplevelser, som har lagret sig i din krop, og som gennem behandlingen “forløses”, hvilket vi naturligvis taler om i det omfang, det giver værdi for dig.

Endelig afsluttes behandlingen med en kort samtale om din oplevelse af behandlingen, samt om du oplever at have brug for flere behandlinger.

Sådan foregår en Body SDS-behandling.

Det får du ud af behandlingen

Mange oplever, at deres smerter mindskes eller helt forsvinder, når de får Body SDS-behandling. Flere vælger dog at fortsætte med at få behandlinger efterfølgende, da det giver dem en særlig dybde og forståelse for dem selv i en ofte stresset hverdag.

Du får større kropsbevidsthed og bliver opmærksom på adfærdsmønstre, du kan ændre, eller helt undgå, for at blive smerterne kvit.

Behandlingen aktiverer kroppens egne reparations- og udrensningsprocesser, samt frigør fysiske og psykiske spændinger, også i dagene efter behandlingen.

Endelig giver fokus på åndedrættet under behandlingen dig et stærkt værktøj, du kan bruge i hverdagen, når du mærker, at du har brug for ro i kroppen og hovedet.

Body SDS

Video om Body SDS behandling

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.

Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.