Hvad er

Bindevævsmassage godt for?

Bindevævsmassage er godt for:

Behandling af arvæv og strækmærker

Bindevævsmassage har god effekt på arvæv og strækmærker, som helt eller delvist kan forsvinde med tiden.
Behandlingen aktiverer kroppens naturlige regenereringsevne, da det “ødelagte” og porøse arvæv nedbrydes og bygges op igen, så der kommer liv i området i form af blod og ilt.

Både ved arvæv og strækmærker kan der være forbundet oplevelser og følelser, som kan være mere eller mindre bearbejdet, og som derfor kan komme op til overfladen under behandlingen.

Sådan foregår en bindevævsmassage

Behandling af ophobet væv

Væske- eller fedtophobninger være resultat af et bindevæv, der ikke fungerer optimalt. Samtidig kan man opleve cellulitis, som tit omtales som appelsinhud på dansk, samt træthed, smerter eller stivhed i muskler og led.

Behandlingen aktiverer lymfe- og kredsløbs cirkulationen, der hjælper vævet til at rense ud for affaldsstofferne, så udfordringerne mindskes.

Læs mere om bindevævsmassage her

Få IKKE bindevævsmassage hvis:

Får du binyrebarkhormon, blodfortyndende medicin eller har åbne sår anbefales det ikke at få bindevævsmassage. Cellerne i bindevævet kan være porøse og derved krakelere.

Bivirkninger:

Langt de fleste, der får bindevævsmassage oplever en lethed og frihed i kroppen, som om der er kommet mere plads og liv.
Enkelte kan opleve ømhed eller blå mærker efter behandlingen, og som følge af udrensningen kan kløe i huden forekomme. Drik derfor altid godt med vand før og efter behandlingen.

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.
Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.