Hvad er

Bindevævsmassage?

Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en dybdevirkende massage af bindevævet, hvor du oplever udrensning af din krop og dit væv helt ud i det yderste lag af huden.
Helt konkret øges blod- og lymfegennemstrømningen i kroppen, hvilket giver dine celler mere næring og affaldsstoffer og spændinger reduceres. 
Du vil opleve at huden bliver mere spændstig og får en fornyet glød. 

Hvad er bindevævsmassage godt for?

Bindevæv er kroppens våddragt

Bindevævet binder – som ordet indikerer – kroppen sammen. Du kan se på bindevævet i huden som kroppens våddragt, som beklæder kroppen fra top til tå.
Vi har bindevæv overalt i kroppen, i over- og underhud samt i muskler, led og indre organer. Inde i kroppen adskiller bindevævet organer, lymfebaner og kredsløb.
Bindvævet fungerer som depot for affaldsstoffer og væske, da det er her affaldsstofferne gør mindst skade i kroppen.

Indenfor Body SDS består kroppen af fysiske, følelsesmæssige og mentale processer, og derfor ser vi også på bindevævet som et sted, hvor negative og uforløste tanke og følelser ophobes ligesom positive og accepterede følelser lagres her. Både negative og positive følelser kan forløses under en bindevævsmassage, da disse ikke nødvendigvis sidder dybt i kroppen.

Hvilken type bindevævsmassage kan du bestille

Bindevævsmassage gør dig bedre til at håndtere stress

Det er alligevel noget af en påstand. Lad mig forklare.
Bindevævet er kroppens største sanseapparat, hvor igennem du registrerer kulde, varme, kærlig omsorg, slag mv. 

Som sociale væsner er vi afhængige af fysisk berøring, da det er med til at udvikle nervesystemet. Det kan eksempelvis være livstruende for et spædbarn, hvis det ikke oplever fysisk berøring.
Bindevævsmassage kan være den form for fysisk berøring, der stimulerer nervesystemets behov for fysisk berøring for derigennem at at opbygge evnen til at håndterer eksempelvis stress. 
Mennesker der er vant til at få stimuleret nervesystemet fysisk ved eks. kulde, stød, hård træning, varme, berøring kan i højere grad modstå stress i modsætning til de mennesker, der ikke får denne stimulering, hvilket mange moderne mennesker ikke gør, da vi generelt lever meget komfortabelt.

Med andre ord kan man sige, at en “krop der berøres og bevæges er mere levende og vital”.

Sådan foregår en bindevævsmassage

Zone 1, 2, 3 eller hele kroppen?

Du har mulighed for at vælge om du ønsker behandling af et specifikt område af kroppen eller du ønsker behandling af hele kroppen.

Valg af zone afhænger af, hvad du specifikt ønsker at arbejde med.
Har du eksempelvis åreknuder på benene, vil jeg anbefale dig behandling af zone 3 – baller, hofter og ben.

Har du eksempelvis strækmærker vil jeg anbefale dig behandling af zone 2 som er ryg, nakke, hals, skuldre, bryst, mave, hofter og baller.

Ønsker du eksempelvis at arbejde med elasticiteten i ansigtet, vil zone 1 være at foretrække, da jeg har fokus på arme, fingre, skuldre, nakke, hals og ansigt samt øvre ryg.

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.
Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.