Hvor tit skal du have behandling?

Dette spørgsmål får jeg tit, og svaret afhænger af flere ting.
Jo længere tid du har gået med smerterne, desto flere behandlinger skal der typisk til for at komme dem til livs. Langt de fleste oplever dog ret hurtig bedring efter blot 2-3 behandlinger.

Nogle smerter opstår rent fysisk - du er faldet, har slået din skulder, får den behandlet, hvilket ikke behøver tage mange behandlinger.
Andre smerter giver sig udtryk fysisk, men bunder måske i din daglige arbejdsstilling eller psykiske adfærdsmønstre, som er uhensigtsmæssigt for dig. Med andre ord omstændigheder i dit liv, som du skal give opmærksomhed og håndtere, før smerterne fortager sig eller i hvert fald bliver færre. Er dette tilfældet, kan der være behov for flere behandlinger.
Læs her, hvordan Body SDS elev-behandlinger foregår 

Og så er der jo økonomien, som kan sætte en grænse for, hvor ofte du føler du har råd og vil prioritere at få behandling. Der ydes ikke offentlig tilskud til Body SDS elev-behandling - eller Body SDS behandling i det hele taget. Dog er nogle forsikringsselskaber begyndt at henvise deres kunder til Body SDS behandling. Du kan købe klippekort til 3 eller 5 behandlinger, og spare lidt.
Find priser og køb klippekort eller gavekort her


Behandlings-adresser & tider
Brøndby Strand:
Grønnesti 6, 2660 Brøndby Strand 
Onsdage fra 18-21
Lørdage fra 11-14

Rødovre:
Loaderiet, Gunnekær 28 st, 2610 Rødovre 
Tirsdage fra 8-17
Fredage fra 10-17

Kontakt
Mail: kontakt@wisebody.dk
Tlf.: 31 22 02 79
CVR. 3615 6465
Mobilpay: 455 259

Din sikkerhed:
Forsikring
Tavshedspligt

logo150gif