3 myter om Body SDS-behandling:

Myte 1: ”Body SDS er det ikke den type behandling, hvor man tuder og råber hele tiden"?

Denne sætning rummer en del af de ting som mange mennesker har hørt om Body SDS. Og jo for nogen klienter er det korrekt. Dog er det langt fra ALLE der græder, råber og bliver gale under behandlingerne. Jeg selv har fået behandlinger, hvor jeg kom i kontakt med disse følelser, og jeg har fået behandlinger, hvor jeg ikke gjorde, og som jeg så fik noget andet ud af. Det er meget forskelligt, ligesom ikke to behandlinger er ens.

Mange mennesker oplever følelserne som sorg og vrede, som ”forbudte”, og det er forbundet med skam og pinlighed at vise dem. Dog tager det sjældent lang tid for en følelse at blive forløst gennem kroppen, hvorefter de klienter jeg har haft sådanne oplevelser med, alle har været utrolig lettede og glade efterfølgende. Som når en sten er løftet fra deres hjerte.
Hvad kan Body SDS elev-behandling hjælpe dig med? 

I Body SDS regi forløser vi oplevelser, du har haft i dit liv, gennem kroppen. Den husker og gemmer alt, du har oplevet om det er fysisk eller psykisk. Vi arbejder udfra tanken om, at de oplevelser du har fysik altid har en psykisk side, ligesom de oplevelser du har psykisk også altid har en fysisk side.
Vælter du eksempelvis på din cykel og slår hovedet, kan du få hjernerystelse. Dette er en helt fysisk gene, som de fleste kommer over ved at give hovedet ro. Oplevelsen giver dig et chok, og du bliver måske bange for eventuelle bi-virkninger, hvilket på det ubevidste plan giver spændinger, som også sætter sig i din krop eksempelvis som smerter i nakken. Forløses chokket efter oplevelsen, kan smerterne blive mindre og måske forsvinde helt. 

Omvendt viser psykiske oplevelser eller adfærdsmønstre sig også fysisk i kroppen. 
Har du tendens til at tage meget ansvar og opgaver på dine skuldre uden egentlig at have lyst, tid eller overskud til det? Er det en del af din adfærd altid at sige ja, også når du mener nej? En sådan adfærd er for mange ubevidst og tillært under opvæksten, og kan eksempelvis vise sig helt fysisk i smerter i skuldrene, som billedligt talt tynges.
Under behandlingen kan du blive opmærksom på tillærte mønstre, og ved at have modet til at se dem i øjnene kan disse ligeledes være med til at udvikle dig, så de medfølgende smerter fortager sig.
Hvor tit giver det mening at få behandling?

Også situationer hvor du havde lyst til at bryde grædende sammen eller blive  vred, men hvor du valgte at bide tænderne sammen "for jeg er ikke sådan én, der tuder eller råber op" sætter sig som fastspændt energi i din krop.

Under behandlingen kan du ubevidst komme i kontakt med steder i kroppen, hvor sådanne oplevelser har sat sig som større eller mindre spændinger, og hvortil der er knyttet følelser som vrede og sorg, der er ubearbejdet i din krop. Når disse spændinger løsnes, forløses den/de tilhørende følelse også, og du kan bryde ud i gråd eller råbe og blive vred, hvilket er helt i orden.

Oplevelsen har du stadigvæk, men den fylder måske knap så meget hos dig længere.

Som Body SDS elev øver jeg mig på at se og føle disse sammenhænge i dig og din krop, både gennem fysiske massagegreb og samtale.

Myte 2: "Body SDS-behandling gør skide ondt":

Jo det kan godt gøre virkelig ondt, men jeg hører oftest sætningen "Det gør ondt på den dejlige måde". Der kan være mange årsager til, at du som klient oplever smerte ifm. behandlingen. Heldigvis er det både tilladt og vigtigt at sige AV og sætte lyd på smerten for derved løsnes smerten. Bliver smerten for stor, kan du altid sige STOP, og så stopper jeg naturligvis, hvilket jeg ikke nødvendigvis gør fordi du siger AV.
Hvad kan Body SDS hjælpe dig med? 

Myte 3: "Body SDS er kun for rige og berømte mennesker":

Nope, Body SDS er for ALLE mennesker uanset alder, højde, drøjde, status og rang.

Men Body SDS er blevet mere kendt og anerkendt, tror jeg, fordi flere rige og berømte mennesker har taget behandlingsformen til sig, og fordi netop disse mennesker skriver om deres oplevelse med behandlingsformen i medier mv.

Body SDS er en alternativ behandlingsform, så du kan desværre ikke får tilskud fra staten til din behandling, og med priser som for uddannede kropsterapeuter starter omkring de 700 kr. pr. behandling, er det desværre også dyrt for rigtig mange mennesker. Dog er flere og flere forsikringsselskaber begyndt at henvise deres kunder til Body SDS Behandlinger, fordi de ser de positive resultater, som behandlingsformen giver deres kunder.


Behandlings-adresse & tider
Loaderiet, Gunnekær 28 st, 2610 Rødovre 

Tirsdage fra 17:00 - 21:00
Onsdage fra 8:00 - 17:00
Fredage fra 8:00 - 17:00

Bestil tid her >

Kontakt:
Tlf.: 31 22 02 79
Mail: kontakt@wisebody.dk
CVR.: 3615 6465
Mobilepay: 455 259

Din Sikkerhed:
Forsikring
Tavshedspligt

Jeg har erfaring med at hjælpe klienter ved problemer som:

 • Senfølgere efter Covid-19
 • Graviditets gener
 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hold i nakken, spændinger i nakken
 • Kold skuldre, myoser i skuldrene
 • Tennisalbue og musearm
 • Smerter i fingre
 • Hold i ryggen/ lænden
 • Smerter i hofterne
 • Knæproblemer
 • Problemer med fødder og tæer
 • Forstuvninger
 • Overbelastningsskade
 • Stress
 • Angst
 • Depression
Kontakt mig, hvis du er i tvivl om Body SDS kan hjælpe dig > 


logo150gif