Kropsterapi i Brøndby

Om Body SDS

En helhedsorienteret tilgang til fysisk og mental sundhed

Sådan foregår en Body SDS behandling

For at løsne spændingerne og rette eventuelle skævheder i kroppen, benytter jeg særlige massageteknikker kombineret med bevægelse af led og muskler. Du vil opleve, at det kan være smertefuldt nogle steder, mens andre steder slet ikke har samme smerte. Mange klienter betegner dette som “en god smerte”, og smerten være forsvundet eller meget mindre efter endt behandling.

Åndedrættet er ligeledes en meget central del af behandlingen. Jeg guider dig til at aktivere åndedrættet under behandlingen, for når du trækker vejret dybt, slapper du mere af, dit lymfesystem aktiveres og dine indre organer bliver “masseret”.

Samtale før, under og efter behandlingen i det omfang, du har brug for det, er ligeledes et vigtigt parameter ifm. Body SDS-behandling.

Er det første gang, du er til behandling hos mig, er det rart for dig kort at høre om mig og om Body SDS. Som behandler er jeg nysgerrig på at høre om dig, samt høre om årsagen til, at du har valgt at få en Body SDS-behandling.

Har du været til behandling hos mig tidligere, er formålet med samtalen at samle op siden sidst.

Under behandlingen kan du komme i kontakt med oplevelser, som har lagret sig i din krop, og som gennem behandlingen “forløses”, som vi naturligvis taler om i det omfang, det giver værdi for dig.

Endelig afsluttes behandlingen med en kort samtale om din oplevelse af behandlingen, samt om du oplever at have brug for flere behandlinger.

Helt praktisk foregår behandlingen i undertøj på en briks, hvor du har et tæppe eller et lagen over dig. Behandlingen varer 50 minutter og er uden brug af olie eller beroligende musik.

Video: Se, hvordan en behandling foregår

Hvor tit skal du have behandling?

Dette spørgsmål får jeg tit, og svaret afhænger af flere ting.

Jo længere tid, du har gået med smerterne, desto flere behandlinger skal der typisk til for at komme dem til livs. Langt de fleste oplever dog ret hurtig bedring efter blot 2-3 behandlinger.

Nogle smerter opstår rent fysisk – du er faldet, har slået din skulder, får den behandlet, hvilket ikke behøver tage mange behandlinger.

Andre smerter giver sig udtryk fysisk, men bunder måske i din daglige arbejdsstilling eller psykiske adfærdsmønstre, som er uhensigtsmæssigt for dig. Med andre ord omstændigheder i dit liv, som du skal give opmærksomhed og håndtere, før smerterne fortager sig eller i hvert fald bliver færre. Er dette tilfældet, kan der være behov for flere behandlinger.

Og så er der jo økonomien, som kan sætte en grænse for hvor ofte, du føler, du har råd og vil prioritere at få behandling. Der ydes ikke offentlig tilskud til Body SDS behandling – dog er nogle forsikringsselskaber begyndt at henvise deres kunder til Body SDS behandling. 

Forsikringsselskaber der dækker behandlinger

Du har også mulighed for at købe klippekort til 3 behandlinger og spare lidt på denne måde.

Efter Body SDS

Efter Body SDS behandlingen er der sat gang i mange processer i din krop. Her er 4 ting som mange klienter oplever efter behandlingen.

Drik rigeligt med vand Det støtter kroppens udrensning, som er aktiveret under behandlingen og mindsker evt. ubehag. Når affaldsstoffer frigives i kroppen, går de i blodet, hvilket kan give kvalme og svimmelhed kort efter behandlingen.

Du kan opleve ømhed Spændinger, blokeringer og skævheder i kroppen løsnes under behandlingen og kan medføre ømhed, hvilket er helt normalt. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt med flere behandlinger, for at denne forsvinder.

Du kan blive mere sensitiv ”Gamle” følelser og hændelser kan komme til overfladen efter en behandling, og man kan føle sig mere sårbar. Dette er en naturlig proces, som kroppen gennemgår for at opnå balance.

Du kan opleve at blive træt i dagene efter behandlingen Body SDS behandlingen sætter gang i flere processer og der frigives både fysiske og følelsesmæssige spændinger. Derfor kan du opleve at blive træt umiddelbart efter behandlingen, men også i dagene efter. Har du mulighed for at tage en pause og slappe af, vil det optimere effekten af behandlingen efterfølgende.

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.
Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.