100% HEAT eller Body'n HEAT

Behandling i Infrarødt varmetæppe

Behandling i infrarødt varmetæppe er 100% selvforkælelse

Nu hvor mørket og kulden tager til, kan du trænger til at slappe af i varmen – uden at skulle rejse om på den anden side af jorden.
I et infrarødt varmetæppe trænger varmen “helt ind til knoglerne”, hvilket øger din blodcirkulation, stive og ømme muskler og led smelter, dit immunforsvar øges og dit energiniveau får et løft.
Behandling i et infrarødt varmetæppe er også et godt supplement til vægttab da din forbrænding stiger markant.

100% Heat:

100% HEAT behandlingen varer 45 minutter og foregår i et infrarødt varmetæppe fra GoodFlow.

Du er omsvøbt af varmetæppet i ca. 35 minutter i ro med stille musik i lokalet.

Behandlingen giver dig varme og en dyb afslapning af krop og sind samt ALLE de øvrige fordele behandling i infrarødt varmetæppe giver dig.

Body’n HEAT:

Rigtig mange af mine klienter udbryder “Åh jeg kunne bare blive liggende” efter endt Body SDS behandling. Det har du mulighed for ved at bestille Body’n HEAT, som varer 90 minutter.

Her får du nemlig først ca. 50 minutter Body SDS behandling efterfulgt af 30 minutters total afslappelse i varmetæppe, som giver ekstra skub i den proces, Body SDS behandlingen har sat gang i.

Hvilken temperatur skal du vælge?

Du vælger selv, hvor varmt du ønsker varmetæppet skal være. Lave temperaturer (40-60 grader) er gode ved muskel-, led og menstruationssmerter og giver en dejlig afslappelse af hele kroppen. Højere temperaturer (70-85 grader) kan du eksperimentere med, hvis du ønsker udrensning, led i vægttab eller til restitution. Det er muligt at starte med en lavere temperatur og øge den under vejs. Læs evt. mere på GoodFlows hjemmeside.

Det praktiske:

Varmetæppet fra GoodFlow er designet, så det giver en tyngde på niveau med en kugledyne.
Du ligger på et lagen, som jeg stiller til rådighed.
Du skal dog have noget let bomuldstøj på, så du kan komme af med varmen uden at det tøj du har på er for varmt. Du kan nøjes med at have undertøj på, men det anbefaler jeg ikke.

Du skal drikke rigeligt med vand før og efter behandling i varmetæppet, da der sættes gang i udrensningsprocesser i kroppen.  Oplever du at få hovedpine efter ophold i varmetæppet, har temperaturen været for høj.

Du skal undgå behandling i varmetæppe hvis…

Bestil tid til behandling

Ønsker du at bestille tid til behandling, kan du se ledige tider og bestille din behandling på nedenstående knap.
Tider kan bestilles indtil 24 timer før behandlingen ønskes.